Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Eski dostlar sabah kahvesinde buluştu

Gülben Ergen, 5 Haziran’da tahliye olan arkadaşı Deniz Seki ile sabah kahvesinde bir araya geldi. Deniz Seki çektikleri selfie’yi Instagram profilinden takipçilerine paylaşan Gülben Ergen, fotoğrafın altına; “Biz sabah kahvesi içtik arkadaşımla... Biriktirdiklerimizi paylaştık "Hasret giderdik” notunu düştü. 

Sinem Kobal’dan gizemli paylaşım!

Uzun bir süredir ekranlardan uzak güzel oyuncu Sinem Kobal, Instagram profilinden "coming soon"(çok yakında) yazarak fotoğrafını takipçileriyle paylaştı. İmajını yenileyen Sinem Kobal’ın uzun saçları takipçilerinden yoğun beğeni alırken, yeni projesi merak konusu oldu.

Gazeteci-yazar Burak Artuner artık Profil Kitap’ta…

“Aşk, Hürriyet, İstibdat” isimli ilk romanı Can Yayınları’ndan çıkan Gazeteci-Yazar Burak Artuner, Profil Kitap’la anlaştı. Burak Artuner’in yeni romanı “Leman Hanım’ın Mavi Cadillac”ı çok yakında kitapçılarda yerini alacak. Anlaşmayı Yazar Ajanı Sayım Çınar Instagram profilinden takipçilerine duyurdu. Sayım Çınar, gazeteci-yazar Burak Artuner ve Profil Yayınları’nın sahibi Münir Üstün’ün yer aldığı fotoğrafın altına, “Burak Artuner Profil Kitap’ta… Leman Hanım’ın Mavi Cadillac’ı çok yakında kitapçılarda…” notunu düştü. Burak Artuner’in “Avrupa’yla Aşkımız” ve “Kayıp Topraklar & Ortadoğu’da Türk Askeri” isimli kitapları bulunuyor.