Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Ayrılık bitti 

Murat Boz-Aslı Enver cephesindeki ayrılık rüzgarı kısa sürdü. Ünlü çift, geçen hafta Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen Burat Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin düğününe birlikte katılırken, Murat Boz düğünden bir kareyi Instagram profilinden paylaştı. Yaklaşık 7 milyon takipçisi bulunan Murat Boz’un bu paylaşımı 500 bin beğeni aldı. 

Ünlü çiftin romantik tatil pozu

İki yıllık birlikteliklerinin ardından geçen yıl 8 Temmuz’da evlenen Kadir Doğulu-Neslihan Atagül çifti uzatmalı balayı yaşıyor. Karasevda dizisinin bitmesinin ardından genç âşıklar soluğu tatilde aldı. Güzel oyuncu Neslihan Atagül, Instagram profilinden “k” notuyla paylaştığı tatil fotoğrafı takipçilerinden yoğun beğeni aldı. Ünlü çift, tatilde olduğu için Neslihan Atagül, dizideki rol arkadaşı Burak Özçivit’le Fahriye Evcen’in düğününe katılamadı. 

Serenay’dan yırtmaç şov

Burak Özçivit-Fahriye Evcen çiftinin Sait Halim Paşa Yalısı’ndaki düğününe katılan Serenay Sarıkaya- Kerem Bursin çifti, düğünün en gözde çifti ilan edildi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlarda ise Serenay Sarıkaya’nın derin yırtmacı en çok konuşulan konu oldu. Fi dizisiyle iddialı rollerde başarılı olduğunu bir kez daha kanıtlayan Serenay Sarıkaya’yı, bazı takipçileri düğünde giydiği iddialı elbisesi nedeniyle Hollywood yıldızlarını taklit etmeye çalıştığı şeklinde yorumlar yaptılar.