Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Zerafet ve şıklığıyla göz doldurdu

Çekişmeli geçen boşanma davası sürecinde olan Demet Şener, bu süreci çocukları Ömer ve İrem ile vakit geçirerek atlatmaya çalışırken, sosyal hayatına da devam ediyor. Geçen hafta, Şamdan Plus dergisinin yaza merhaba davetine katılan güzel manken, Instagram profilinden paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekti. Demet Şener’in, “Sevgili @bulentcankurt harika davetinden @feriyepalace evsahipliğinde @mehmetustundag objektifinden #tb” notuyla paylaştığı bu fotoğraf, takipçilerinden de bir hayli beğeni aldı. Takipçileri, Demet Şener’in elegant stiline ve siyah elbisesine övgüler yağdırdı. 

Güzellik tüyoları aldılar

Kişisel bakımına önem veren kadınların güzellik merkezi Iana Beauty Lounge’ın, Etiler’den sonra ikinci şubesi Nişantaşı’nda açıldı. Davete cemiyet hayatının ünlü simaları katıldı. Iana Pizhurina’nın ev sahipliğinde, Azizoğlu Halkla İlişkiler’in organizasyonuyla gerçekleşen davette, ünlü hanımlar Iana Beauty Lounge’ın kişisel bakım ve güzellik alanındaki hizmetleri ve uygulamaları hakkında bilgi aldılar. Hanımlar, uzmanlardan saç, kalıcı makyaj, vücut bakımı, masaj, ağda, el ve ayak bakımı hakkında tüyolar almayı da ihmal etmediler. 

Cem Yılmaz botoks yaptırsın mı?

Cem Yılmaz, “Tamam tatlım anlaşıldı” notuyla paylaştığı bu fotoğrafla takipçilerini şaşırttı. Önce filtreden geçen fotoğrafını, sonra fotoğrafın normal halini paylaşan komedyenin bu paylaşımları, 100’e yakın beğeni aldı. İlk paylaşıma, “Gençleşmişsin abi”, “Filtre fazla kaçmış gibi” yorumları alan Cem Yılmaz, fotoğrafın filtresiz halini de, “Al bu da kendim” notuyla paylaştı. Bir takipçisi “Acil botoks, dolgu yaptır” önerisinde bulundu.