Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Serenay balerinlere taş çıkarıyor

“Fi” dizisinde canlandırdığı balerin karakteri nedeniyle rolüne sıkı hazırlanan Serenay Sarıkaya, bu çalışmalardan bir fotoğrafı Instagram profilinden takipçilerine paylaştı. Kendisini hazırlayan Sevgi Hoca’ya teşekkür eden Serenay Sarıkaya, fotoğrafın altına, “nayss@doaloop’ta bir deli Sevgi hoca benim gibi hiç esnekliği olmayan birini kısa zamanda bu hale getirdi... Önünüzde saygıyla eğiliyorum hocam. Bana inanıp hep daha zorunu, daha acılısını, daha iyisini yapabileceğime inandırdığınız için sizi seviyorum #beliveyourself #youcandoit” notunu düştü.  

Sonunda aradığı aşkı buldu!

Birçok ünlü isimle aşk yaşayan yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol, sonunda aradığı aşkı buldu. Geçtiğimiz ay mimar sevgilisi Mihre Mutlu’yu ailesinden isteyerek evliliğe bir adım daha yaklaşan İbrahim Çelikkol’un yeni aşkı, sosyal medya takipçilerinden de onay aldı. Sevgilisiyle birlikte olduğu anları Instagram’dan paylaşan İbrahim Çelikkol’a takipçilerinden, “Çok yakışıyorsunuz”, “Aşkınızın kıymetini bilin”, “Canım çiftim” şeklinde yorumlar geldi.

Cemiyetin yeni brunch mekanı

Etiler’in en önemli şehir kulübü No 1903’de gerçekleşen “İlkbahara Merhaba” davetine İstanbul cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. No 1903’ün işletmecisi Doğu Fırtına ve Sabanur Kıraç’ın ev sahipliğinde, Azizoğlu Halkla İlişkiler’in organizasyonunu yaptığı davette Yıldırım Mayruk, Nilgün-Mehmet Esinli çifti, Mehmet Kunt, Arzu Özal ve Jülide Önengüt güzel havada hem mekanın keyfini çıkardı.