Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

Ünlü yıldızlar karşılaşırsa…

Real Madrid takımının yıldız oyuncusu, Cristiano Ronaldo, Julia Roberts ile karşılaştığı anı fotoğraflayarak, sosyal medya üzerinden paylaştı. Instagram’da takipçi sayısı 10 milyon’a yaklaşan Ronaldo, fotoğrafın altına; “It's always a pleasure to meet nice people! God bless you and your family - Güzel insanlarla tanışmak hep bir zevktir! Tanrı sizi 

ve ailenizi korusun” notunu düştü.

İzel’den kilo tepkisi!

Son dönemde fazla kilo aldığı yönündeki yorumlardan iyice bunalan ünlü şarkıcı İzel Çeliköz,  sonunda sosyal medya üzerinden patladı! Tepkisini Instagram’da paylaştığı bu fotoğrafla dile getiren İzel Çeliköz, fotoğrafın altına, “Kilom kadar taş düşsün başınıza... yeter yaw, bıkmadınız mı? Memleketin daha büyük dertlerine çözüm bulun. Ben kiloyu çözerim” notunu düştü. Bir takipçisi, “Türkiye’deki kadınların ortalama kilosu 69.3. Ayrıca bir sağlık sorunu olabilir. Bilmeden etmeden nasıl bir söz söylenebilir?” şeklindeki yorumuyla şarkıcıya destek verdi. 

Sarah Jessica Parker ameliyathane de bile şık!

Her daim bakımlı ve şık haliyle tanınan ünlü Holywood yıldızı Sarah Jessica Parker, sosyal medyada doğal haliyle karşımıza çıkıyor. Geçen hafta hastane ziyareti yapan güzel oyuncu, Instagram profilinden paylaştığı fotoğrafta yine şıklığıyla dikkat çekti. Takipçileri, ünlü oyuncunun çiçekli elbisesine ve giyim tarzına övgüler yağdırırken, bir takipçisi, “Bir maskeyle bile çok güzelsin” yorumunu yaptı.