Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

En romantik çift

Ekranların en gözde oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, son dönemde dizideki başarılı oyunculuğu ile öne çıkarken, özel hayatında da oldukça mutlu günler yaşıyor. Eşi stilist Başak Dizer ile uyumlu bir birliktelik sürdüren Kıvanç Tatlıtuğ, geçtiğimiz hafta eşi ile Bebek’te yaptığı yürüyüş sırasında magazin basınına romantik görüntüler verdi. El ele yürürken görüntülenen ikiliyi, takipçileri Instagram’da “en romantik çift” ilan ettiler. 

“Arif V 2016”nın kadrosu genişliyor

Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla “Arif V 2016” filmin kadrosuna kimlerin katıldığını an be an takipçilerine duyuruyor. Ünlü komedyen, Kıvanç Baruönü’nün yöneteceği filmi için son olarak Kerem Alışık’la anlaştı. Cem Yılmaz, haberi Instagram’dan, “Hey yavrum hey! Kerem Alışık abim @keremalisik @arifv216 da!” notuyla 

takipçilerine duyurdu. Film, halı satıcısı Arif ile onun uzayda tanışıp yakın dost olduğu robot 216’nın Türkiye’de buluşmasını anlatıyor.

Saltanat şehrinde egzotik tatil

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Yasemin Masis, lohusalık dönemi ve yoğun iş temposunun ardından eşi Dikran Masis’le Maldivler’de yaptığı tatilin ardından soluğu Fas’ın en renkli şehri Marakeş’te aldı. Yüksek mimar Yasemin Masis, Fas sultanlığının ilk başkenti ve tam bir saltanat şehri olan Marakeş’in büyülü atmosferini yansıtan birbirinden güzel fotoğrafları Instagram profilinden takipçilerine paylaştı. Yasemin Masis, Marakeş seyahatinde özellikle mimari yapıları yakından inceledi.