Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Türkiye’nin ennn güzelleri…

1992 yılı Türkiye güzeli Özlem Kaymaz, Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafla Türkiye’nin en güzel dört kadınını aynı karede ölümsüzleştirdi. Bir organizasyon için Raffles İstanbul’da bir araya gelen Özlem Kaymaz, 1995 Türkiye güzeli Demet Kutluay, 1993 Türkiye ve Avrupa güzeli Arzum Onan ve 2014 Türkiye güzeli Gülse Amine geçen yıllar içinde güzelliklerinden hiçbir şey kaybetmediklerini gözler önüne serdiler. 

Ekranların gizemli yakışıklısı…

 “Ölene Kadar” dizisiyle ekranlara dönen yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, magazin basınından uzak yaşamı ile dikkat çekiyor. Sosyal medyada hayranları veya fanlarıyla çekilen fotoğraflar paylaşan oyuncu, bugüne kadar günlük yaşamı ile ilgili hiçbir paylaşım yapmadı. Takipçileri, 35 yaşındaki oyuncunun nasıl bir evde yaşadığını, günlük yaşamında tercih ettiği giyim stilini, dekorasyon zevkini ya da hayatında özel birisi olup olmadığını merak ediyor.

Küçük prensesle öğle uykusu

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, ikinci kez baba olurken, kızı Ela’nın fotoğrafını ilk kez sosyal medyadan paylaştı. Şahan Gökbakar, kızı ile çekildiği fotoğrafın altına, “Küçük prensesimle öğle uykusu” notunu düştü. Ünlü komedyen, 2015 yılında Selin Gökbakar ile evlenmiş ve aynı yıl oğlu Deniz Efe dünyaya gelmişti. Takipçileri, Şahan Gökbakar’ı tebrik ederken, minik prenses için de, “Geleceği parlak, bahtı güzel olsun. Annesi gibi güzel gülsün, babası gibi esprili 

olsun” temennilerinde bulundular.