Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Kangal’ı boyunu aştı 

Son dönemin başarılı oyuncularından İbrahim Demirkol, tam bir doğal yaşam tutkunu. Oyuncu, doğal yaşam hayatını ve Kangal cinsi köpeğinin fotoğraflarını İnstagram’dan takipçilerine paylaşıyor. İbrahim Demirkol’un boyunu aşan Kangal köpeği ile son yaptığı paylaşım takipçilerini de şaşkına uğrattı. Yabancı bir takipçisi, “Omg very big your dog-Çok büyük köpek” yorumuyla şaşkınlığını dile getirdi. 

Serenay’ın kırmızı tutkusu!

Güzel oyuncu Seranay Sarıkaya, kırmızı tutkusunu her fırsatta dile getiriyor. Oyuncu, ayna karşısında çektiği selfie’yi, “#redobsession” notuyla geçen hafta instagram profilinden takipçilerine paylaştı.  Başarılı oyuncu, 31 Mart’ta yeni nesil online televizyon puhutv’nin ilk orijinal dizisi “Fi” ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Serenay Sarıkaya, Azra Kohen'in çok satan "FiÇiPi" üçlemesinden yola çıkarak Nüket Bıçakçı tarafından senaryolaştırılan dizinin başrollerini Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Büşra Develi ile paylaşıyor. 

Cemiyetin iki zarif kadını…

Cemiyet hayatında zarif tarzlarıyla öne çıkan Ender Mermerci ve Feryal Gülman, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen bir davette bir araya geldi. Feryal Gülman’ın Instagram profilinden paylaştığı fotoğrafa, yakın arkadaşları da “İki zarif hanımefendi” yorumu yaptı. Uzun bir süredir davetlerde görünmeyen Ender Mermerci ise bu anlamlı günde yakın arkadaşı Feryal Gülman ve diğer dostlarıyla hasret giderdi.