Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Demet Sabancı: “Alışmayacağız”

Türkiye İş Kadınları Derneği (TİKAD) Yüksek İstişare Konyesi Başkanı, işkadını Demet Sabancı, sosyal medyada teröre tepki gösteren önemli isimlerden birisi. İzmir’de gerçekleşen terör saldırısı sonrası Instagram profilinden TİKAD’ın “Alışmayacağız” başlığıyla yaptığı duyuruyu paylaşan Demet Sabancı’ya takipçileri de “Alışmayacağız”, “Bizi parçalayamayacaklar” şeklindeki yorumlarıyla birlik vurgusu yaptılar.  

Meryem Uzerli’den anlamlı paylaşım

Yılbaşı gecesi Reina’ya yapılan terör saldırısına birçok ünlü gibi güzel oyuncu Meryem Uzerli de sosyal medyadan yaptığı Berlin paylaşımıyla tepki gösterdi. Annesi Alman, babası Türk olan Meryem Uzerli’nin, Instagram’dan “#berlin love #istanbul” notuyla paylaştığı Berlin meydanında ışıklandırma ile Türk bayrağı giydirilmiş bu fotoğrafa takipçileri de yorum ve beğenileriyle destek verdiler. 

Babasının kızı!

Sosyal medyada ülke gündeminden uzak, kişisel paylaşımlarıyla dikkat çeken Eda Taşpınar, geçen hafta Instagram profilinden yine ilginç paylaşımlar yaptı. 

Eda Taşpınar’ın en çok ilgi gören paylaşımı ise Moda Deniz Kulübü’nün Başkanı olan babası Teoman Taşpınar ile yaptığı paylaşım oldu. Sosyetik güzel, fotoğrafın altına; “Kız çocuğunun ilk aşkı-babası” notunu düşerken, takipçileri de uzun boylu olan Eda Taşpınar’a, “Boy pos nereden geldiği belli oldu”, “Babanıza benziyorsunuz, hık demiş burnundan düşmüşsünüz” şeklinde yorumlar yaptılar.