Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Emre Altuğ organlarını bağışladı

Emre Altuğ organlarını bağışladı ve bu gelişmeyi sosyal medyadan paylaşarak takipçilerine örnek oldu. Emre Altuğ, “Az önce organlarımı bağışladım, siz de düşünün. Bu yavrular organ bekliyor” notu ve #hayatvermekenbuyuksevap #organbagisi #organbağışı hasthag’iyle yaptığı paylaşımla hayranlarının gönlünü fethederken organ bağışı konusunda sosyal medya üzerinden farkınladık yarattı. 

Cem Yılmaz 'parfümü' için nabız mı yokluyor?

Cem Yılmaz'ın geçen hafta CMYLMZ logosunun bulunduğu özel tasarım bir parfüm şişesini Instagram profilinden paylaşması takipçilerinin kafasını karıştırdı. Takipçilerin büyük bir bölümü bu girişimi desteklerken parfüm için isim bile buldular: 'Güldüren parfüm'... Konu hakkında herhangi bir yorum yapmayan Cem Yılmaz’ın kendi parfüm markasını mı oluşturduğu yoksa bir markanın ünlü komedyen için parfüm mü tasarladığıysa gizemini koruyor. Cem Yılmaz’ın parfüm kutusunun üzerine DNS ayarlarını yazmasıysa paylaşımın espri amaçlı olabileceği ihtimalini de akıllara getiriyor. 

Ünlü şef Yağız İzgül'e 'dizi oyuncusu' yakıştırması

Ünlü şef Yağız İzgül, dizi oyuncularına taş çıkartacak yakışıklılığıyla da dikkat çekiyor. Burger Projet markasıyla Etiler ve Ataşehir’de hizmet verdiği hamburger mekânının üçüncü şubesini Bomonti’de açmaya hazırlanan İzgül'ün geçen hafta, “Hep önlük hep önlük, nereye kadar…” notuyla Instagram’dan paylaştığı smokinli fotoğrafını iltifat yağmuruna tutan takipçileri, ünlü şefe, "Ay sen boşver yemek memek, dizide oyna” şeklinde tavsiyede bulundular. Yemek yarışmalarında jüri üyesi olarak ekranlara çıkan İzgül’ün hayranlarından aldığı güçle dizi oyuncusu olup olmayacağı merak ediliyor.