Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz

serifeyilmaz71@gmail.com

Nilüfer yeni albümle geliyor!

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Nilüfer’in yeni albümünde geri sayım başladı. Yeni albümün son okumalarını yapan sanatçı, müjdeli haberi Instagram’dan takipçilerine duyurdu. Nilüfer, stüdyoda albümünün son parçalarını okurken paylaştığı fotoğrafın altına “Son okumalar az kaldı” notunu düştü.

Altın Kelebek’te Yasemin Özilhan farkı

Cemiyet hayatının ünlü simaları, 43. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni’nde şıklık yarışına girdi. Evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Yasemin Ergene Özilhan da ödül törenine ünlü modacı Elif Çığızoğlu’ndan seçtiği şık bir tasarım elbiseyle katıldı. Farklı stiliyle kırmızı halıda dikkat çeken Yasemin Ergene Özilhan’ın şıklığını Instagram’daki takipçileri de beğeni ve yorumlarıyla onayladılar.

Eskiji’nin veliahtı park gezintisinde…

Dördüncü kez baba olan Eskiji’nin sahibi ünlü emlakçı Dikran Masis, kendisinden 35 yaş küçük eşi Yasemin Masis ile ikinci baharı yaşıyor. Geçtiğimiz Haziran ayında Dikran Masis’in 4’ncü, kendisinin ilk çocuğu olan oğlu Masis Theo Masis’i dünyaya getiren Yasemin Masis, Türkiye-Londra arasında mekik dokuyor. Haftasonu eşiyle minik oğullarını gezintiye çıkaran Masis, bu mutlu kareyi Instagram’dan takipçileriyle de paylaştı.