Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Cansel Elçin Shogun olursa…!

Geçtiğimiz hafta Japonya’ya giden oyuncu ve yönetmen Cansel Elçin, Japonya’yı ve Japon kültürünü keşfettiği seyahati sırasında Instagram profilinden bol bol fotoğraf paylaştı. Yakışıklı oyuncunun, Fujima’da Japon kültürüne özgü kıyafetlerle yemek yerken paylaştığı fotoğraf ise akıllara bir dönem TRT’de fenomen olan Shogun dizinini getirdi.  Modern Shogun görünümüyle dikkat çeken Cansel Elçin, fotoğrafın altına Türkçe “İştah” anlamına

gelen “Shokuyoku!” notunu düştü. Takipçileri de, Cansel Elçin’in fotoğrafına beğenilerini ifade eden yorumlar yazdılar.

Cemiyetin ünlü isimleri Işıl Reçber’e sürpriz yaptı

Milli futbolcu Rüştü Reçber’in eşi Işıl Reçber, yeni yaşını bir dizi doğum günü partisiyle kutladı. Cemiyetin tanınmış isimlerinden Siren Ertan, Elif Gönlüm, Begüm Tacir, Berrin Zorlu, Begüm Özer, Nevşah Karamehmet ve Nergis Pekuysal, yakın dostları Işıl Reçber’e İstinye Park Zuma’da sürpriz doğum günü daveti organize ettiler. Yakın dostlarının jesti Işıl Reçber’i bir hayli sevindirdi. Işıl Reçber, doğum günü sürprizini, “Harika bir sürpriz organizasyonda dünya güzeli arkadaşlarımla birlikteyim” notuyla Instagram’dan takipçileriyle paylaştı.

Haftanın en güzel #tbt’si…

Cemiyetin ve ekranların tanınmış isimlerinden Gül Gölge Saygı’nın geçen hafta Instagram profilinden paylaştığı bu #tbt, fotoğraftakilerin duru güzellikleri nedeniyle ile bir hayli dikkat çekti. Gül Gölge Saygı, cemiyetin başarılı iş kadını Esra Oflaz Güvenkaya ve oyuncu Meryem Uzerli ile birlikte olduğu fotoğrafa, “Bak ne buldum Esra Oflaz Güvenkaya. Ne çabuk geçiyor zaman” notunu düşerken, takipçileri de yorumlarıyla fotoğraftaki en güzelin kim olduğuna karar verdiler. Yapılan yorumlara göre #tbt’deki en güzel Gül Gölge Saygı oldu. Oyuncu Meryem Uzerli de, duru güzelliğiyle ikinci sırada yer aldı.