Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Recep İvedik 5’in çekimleri başladı

Komedyen Şahan Gökbakar, şubat ayında vizyona girecek 'Recep İvedik 5' filminin çekimlerine başlandığını sosyal medya üzerinden takipçilerine duyurdu. Ünlü komedyen, instagram’dan paylaştığı Recep İvedik fotoğrafının altına, “Recep in daaa houuusse!!! Çekimler başladı. Geliyooooorrr.... Yakında beraber yardıracaaaaz...” notunu düştü. Paylaşım, Şahan Gökbakar’ın paylaşımını sevinçle karşılayan takipçileri, “Gülmeye çok ihtiyacımız var, merakla bekliyoruz” şeklinde yorumlar yaptılar. 

Belçim Bilgin’den ayrılık açıklaması

'Kördüğüm' dizisinde İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaşan Belçim Bilgin, sürpriz bir kararla diziden ayrıldı. Oyuncunun diziden ayrılması takipçileri ve fanları üzerinde soğuk duş etkisi yaptı. Diziden neden ayrıldığını öğrenmek isteyen takipçileri, sosyal medya üzerinden oyuncuya baskı yaparken, Belçim Bilgin gelen meraklı sorular üzerine geçtiğimiz cuma günü instagram profilinden diziden neden ayrıldığını açıkladı. İşte o açıklama:
"Bir sürü hayalle yollara düşüp, İtalya’da tanışmıştık Naz’la ve tam da böyle başlamıştı her şey… Güzel bir havada, bir top İtalyan dondurması en lezzetlisinden, yeni bir hayata nefes vermenin inanılmaz heyecanı!!!! Ama işler düşlediğimiz gibi gitmedi ve Naz’ın hikayesi beni de birlikte çalıştığım yaratıcı ekibimizi de mutlu etmeyen bir 'kördüğüm'e döndü. Biz de zorlamadan, birbirimize karşı sevgi ve saygı çerçevesinde bu proje özelinde veda etmeye karar verdik. Size, kendime, iş arkadaşlarıma, işime olan saygım esastır. En kısa zamanda başka projelerle karşınıza çıkmak için sabırsızlanıyorum. Sizi çok özleyeceğim. Sevgilerimle, saygılarımla!"

Hakan Akkaya diktiği ceketten zor ayrıldı

Bir müşterisi için diktiği ceketi çok beğenen ünlü modacı Hakan Akkaya, ceketli fotoğrafını Instagram profilinden takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına, “Diktiği ceketi müşterisine teslim edemiyordu” şeklinde bir düşen ünlü modacıyı takipçileri teselli etti. Takipçileri, “Ama diktiği ceket harika ötesiydi”, “Müthiş gözüküyor”, “Bence de teslim etmemeliydi” şeklindeki yorumlarıyla ünlü modacıya hak verdiler.