Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Bahar Öztan’ın yeni hali…

Yeşilçam’ın 'gamzeli güzel'i olarak tanınan Bahar Öztan, yumurtalık kanseri tedavisi nedeniyle uzun bir süredir taktığı peruktan kurtuldu. Ağustos ayı sonunda tedavisi biten Bahar Öztan, yeni halini, 'Yeni ben' notuyla sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Uzun, dalgalı saçlarıyla tanıdığımız güzel oyuncu, kısa saçlı haliyle de takipçilerinin beğenisini kazandı. Takipçileri, Bahar Öztan’ın yeni saç modeline, 'Çok modern, çok tarz' yorumları yaparken, kısa saçların sanatçının güzelliğine güzellik kattığını ifade ettiler. 

Cemiyetin en güzel patronu!

Cemiyet hayatının başarılı iş kadınlarından Esra Oflaz Güvenkaya, medyada emin adımlarla ilerliyor. MCD Medya A.Ş.’nin kurucusu ve başkanı olan Esra Oflaz Güvenkaya, yeni yayın döneminde iddialı programlarla adından söz ettirecek görünüyor. MCD Medya’nın A+E Networks ile yaptığı işbirliği sonucunda 2016’dan itibaren Türkiye’de normal yayına başlayan Lifetime Türkiye, 5 Eylül’de dünyaca ünlü yarışma programının Türkiye versiyonu 'Büyümüş de Şef Olmuş' ile sezonu açıyor. Başarılı iş kadını Esra Oflaz Güvenkaya, Med Yapım tarafından hazırlanan yarışma programının çekimlerinde stüdyo teftişi yaptı. Bu anı, Instagram’dan takipçilerine paylaşan güzel patron, fotoğrafın altına 'Bugün stüdyo teftişim. Muhteşem bir format, harika bir prodüksiyon. Çok yakında!! Lifetimeturkey’de' notunu düştü. 

'Muhteşem Yüzyıl Kösem'in yeni sultanları…

Geçtiğimiz sezon 'Paramparça' dizisinden olaylı bir şekilde ayrılan Nurgül Yeşilçay, yeni sezonda 'Muhteşem Yüzyıl Kösem' dizisinde yer alacak. Nurgül Yeşilçay, kendisi gibi kadroya yeni katılan genç oyuncu Farah Zeynep Abdullah ile sultan selfie’si çekti. Başarılı oyuncu, selfie’yi, 'Yeni heyecanlar' notuyla Instagram profilinden takipçilerine paylaştı. Fotoğrafa yorum yapan takipçileri, diziyi büyük bir heyecanla beklediklerini belirttiler.