Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

'En güzel anne' kızlarıyla vapur sefası yaptı

İşadamı İzzet Özilhan’ın zarif eşi Yasemin Özilhan, kızları Emine ve Ela ile günübirlik Avşa Adası turu yaptı. Kızlarıyla eğlenceli bir gün geçiren Yasemin Özilhan, yolculuğun sonunda Instagram profilinden, “Bir vapur maceramızın sonuna geldik” notuyla bu fotoğrafı takipçilerine paylaştı. Takipçileri, Yasemin Özilhan’ı “En güzel anne” ilan ettiler. 

Murat Yıldırım havyar satacak

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım da iş dünyasına atılan ünlüler kervanına katıldı. Murat Yıldırım, 9 yıl önce 5 milyon Euro’luk yatırımla Türkiye’de ilk havyar yetiştiriciliğini yapan Mehmet Tosmur ile ortak oldu. İkili, Bebek’teki ofislerinde havyar ve havyarlı çikolataları Royal Caviar markasıyla tüm dünyaya satacaklar. Murat Yıldırım, yeni iş ortaklığını Instagram’dan takipçilerine duyurdu. Yıldırım, ortağıyla birlikte ofisininin önünde paylaştığı fotoğrafa, “Royal Caviar… Bebek’teki ofisimizde hizmetteyiz. Yeni bir yol… Ülkede üretip dünyaya açılma yolu…” notunu düştü. Yıldırım’ın 
ortağı Mehmet Tosmur, bugün havyarın ana vatanı olarak bilinen Rusya’ya bile ihracat yapıyor. 

Gülben Ergen, semt 

pazarından alışveriş yapıyor
Semt pazarlarından alışveriş yapmayı seven Gülben Ergen, geçen hafta sonu oğullarıyla birlikte semt pazarından meyve ve sebze alışverişi yaptı. Semt pazarındaki turunu, “Bu sabah pazarda anılar biriktirdik” notuyla Instagram’dan paylaşan Gülben Ergen’i takipçileri de yorumlarıyla desteklediler. Bir takipçisi, “Gülben hanım, size ev hanımlığıyla birlikte sanatçılık da yakışıyor” yorumunu yaptı.