Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Ece Sükan babasını böyle uğurladı

Manken ve moda tasarımcısı Ece Sükan, inşaat mühendisi ve işadamı olan babası Kral Sükan’ın vefat haberini sosyal medyadan takipçilerine duyurdu. Türkiye’de modanın “trendsetter”ı olarak anılan Ece Sükan, 19 Temmuz Salı günü vefat eden babasını, “Güle güle babacım...” notuyla paylaştığı bu fotoğrafla uğurladı. 

Kıvanç Tatlıtuğ’u takipçileri linç etti

15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimini engellemek için sokaklara dökülen ve demokrasiye sahip çıkan halk, kendileri gibi erken tepki vermeyen sanatçılara sosyal medya üzerinden öfke kustu. İlk anda tepki göstermeyen Kıvanç Tatlıtuğ da bu hareketiyle takipçilerini bir hayli kızdırdı. Gezi olaylarında meydanlarda kol kola en önde olduğunu hatırlatan takipçileri, “Vatanınıza darbe girişiminde bulunulduğunda nerdesiniz? Siz bu millet sayesinde ekmek yiyorsunuz, kusura bakmayın burada laf cambazlığı yapmayın. Siz gece alemlerinde, tatillerde rahatınıza bakın, biz sizin yerinize de nöbetteyiz. Ama şunu bilin ki, bu millet sizi bir anda yukarı çıkartır bir anda yere de indirebilir” şeklindeki yorumlarla yakışıklı oyuncuyu adeta linç ettiler. Kıvanç Tatlıtuğu, takipçilerinden gelen bu sert tepkiler üzerine sosyal medya için artık paylaşım yapmayacağını duyurdu.

Tuba Büyüküstün’e de büyük tepki var

Instagram’da takipçilerinden gelen tepkiler üzerine yazılı bir paylaşım yapan Tuba Büyüküstün, niye tepki göstermediğini açıkladı. “Niye mi hiçbir şey yazmadım, yorum yapmadım; içim o kadar acıyor ki, o kadar anlamıyorum ki, ne yazsam o kadar eksik kalacak ki… Bugün dua ettim hepimiz için, yüce Allah insanı affetsin” diyen Tuba Büyüküstün öfkeli takipçilerini ikna edemedi.