Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Cem Yılmaz, oğlu Kemal’den ayrılamıyor

Bayram tatilinde oğlu Kemal ile bol bol vakit geçiren Cem Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı Kemal ile birlikte olduğu paylaşımlarıyla takipçilerini kendine hayran bıraktı. Cem Yılmaz’ı mükemmel baba ilan eden takipçileri, Kemal’in şimdiden yakışıklılığı ile babasının önüne geçtiği yönünde yorumlar yaptılar. 

Victoria Secret Eda!

Sosyetede ikoncan lakaplı Eda Taşpınar, ilkbahardan bu yana verdiği kilolar ile adeta Victoria Secret mankenleri gibi oldu.  Bodrum’dan sonra Yunan Adaları’nda tatiline devam eden sosyetik güzel, Instagram’dan paylaştığı fotoğraflarla aynı zamanda zengin bikini koleksiyonunu da sergiliyor. Eda Taşpınar’ın, geçtiğimiz cuma paylaştığı fotoğrafa takipçileri, ‘Victoria Secret mankenlerinden hiçbir farkın yok Eda” yorumunu yaptılar. Eda Taşpınar’ın fotoğrafın altına düştüğü; “İnsanlar geçerken kapılarını tut, kıyafetleri hakkında komplimanda bulun, günlerinin nasıl geçtiğini sor, yemeğinden ikram et, yardım et, onları umursadığını göster. Kibar olmanın hiçbir maliyeti yok. Tek ihtiyacın olan bir kalp, o da herkeste var” notu ise en az fotoğraf kadar beğeni topladı.

Yasemin Özilhan’ın havalı tatil gözlüğü 

Anadolu Holding’in veliahtı genç işadamı İzzet Özilhan’ın zarif eşi Yasemin Özilhan, tatil alışverişinde ilk durağı ünlü gözlük markası sunglass oldu. Markanın son koleksiyonundan denediği gözlüğü, “Tatil alışverişi öncesi ilk durak sunglasshut” notuyla Instagram’dan paylaşan Yasemin Özilhan, cool görünümüyle takipçilerinden büyük beğeni topladı.