Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Caroline Koç, yeniden sosyal medyada…

Vefat eden işadamı Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç, yeniden Instagram’da! En son eşinin vefat ettiği tarihte paylaşım yapan Caroline Koç, yas döneminin ardından ilk kez geçen hafta Florida’dan, “Good times come and go, but memories stay forever-İyi günler gelir ve gider ama anılar sonsuza kadar kalır” notuyla paylaşım yaptı. Caroline Koç’un kızıyla yaptığı paylaşıma takipçileri ve sevenleri ‘hayat devam ediyor’ şeklindeki yorumlarıyla moral verdiler. 

Tuna Kiremitçi’den düet sürprizi!

Onuncu kitabı “Kendi Seven Ağlamaz”ın ardından yazarlığı bıraktığını ve müzik ve senaryo yazarlığına ağırlık vereceğini açıklayan Tuna Kiremitçi, yeni sürprizini sosyal medyadan açıkladı. Tuna Kiremitçi, “Güzel ve özel insan” dediği Gonca Vuslateri'yle “Sana Dair” şarkısına düet yaptı. Gonca  Vuslateri de, Instagram profilinden, “Hayran olduğum @kiremitciev ve ailesiyle yemek. “Sana Dair”e düet yaptık, yakında dinleyeceksiniz. Umarım beğenirsiniz” notuyla takipçilerine duyurdu. 

Arzu Sabancı snapchat müptelası oldu

Cemiyetin ünlü isimlerinden Arzu Sabancı, sosyal medyanın gözde uygulaması Snapchat’e çabuk adapte oldu. Arzu Sabancı, Sami Kefallonias’da tatil süresince yaptığı Snapchat paylaşımlarıyla dikkat çekti. Bayram tebriğini de, “Snapcaht çıkalı Instagram’ı unuttuğum söyleniyor. Bayrama sa­ğlıkla gülerek girelim notuyla, örümcek kadın snapchat’iyle yaptı. Sabancı’nın paylaşımı takipçileri ve sevenleri tarafından büyük beğeni aldı. Bir takipçisi, “Müzik ve koreografi mükemmel yine Örümcek kadın güzel bir snapchat. Yine güzel bir kahraman stilist çizimleri doğabilir mi? Doğarsa güzel olur” yorumunu yaptı.