Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Anne adayı Didem Uzel’den terör saldırısına anlamlı tepki!

Eski manken Didem Uzel, anne olmak için gün sayıyor. 2012 yılında işadamı Selim Sarı ile evlenen ve hayatını New York’ta sürdüren Didem Uzel, hamileliğinin 32’nci haftasında. Yaklaşık iki ay sonra anne olacak olan Didem Uzel, Instagram’da “aslaningunlugu” hashtag’iyle  hamilelik sürecini gün be gün takipçileriyle paylaşıyor. Didem Uzel, son paylaşımında İstanbul’da Atatürk Havalimanı’nda yaşanan son terör saldırısıyla ilgili tepkisini bebeği için yaptığı paylaşımla dile getirdi. Eski manken, fotoğrafın altına, “Sana şahane barış dolu bir dünya vaat edemiyorum küçüğüm. Ama kalbinin derinliklerinde saklı olan sevgi gücünü nasıl bulacağını ve kullanacağını son nefesime kadar sana anlatacağım. Daha iyi bir dünya için nasıl çalışman, düşünmen ve harekete geçmen gerektiğini öğreteceğim. Diğer her şeyi öğrenmek sana kalsın!” notunu düştü. 

Neslişah Alkoçlar, formuna çabuk kavuştu

Geçtiğimiz ocak ayında oğlu Emir’i dünyaya getiren Neslişah Alkoçlar, eskiformuna kavuştu. Doğumda aldığı kiloları 5 ayda veren Neslişah Alkoçlar’ın yeni hali takipçilerinin de gözünden kaçmadı. Neslişah Alkoçlar’ın Instagram profilinden 
paylaştığı fotoğrafa, Merve Boloğur, Murat Dalkılıç, Şahan Gökbakar gibi aralarında ünlülerin de olduğu isimler yaptıkları yorumlarla beğenileri dile getirdiler. 

Cem Davran’ın mezuniyet sevinci

Başarılı oyuncu Cem Davran’ın küçük oğlu Ali de liseden mezun oldu.  Oğlunun mezuniyet fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Cem Davran, fotoğrafın altına, “Küçük de mezun. Hayatın kabasını attık şükür. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Hepimizin çocuklarını Allah nazardan saklasın, karşılarına iyi insanlar çıkarsın” notunu düştü. Takipçileri, yakışıklılığı ile dikkat çeken Ali Davran’ı “babasının yakışıklısı” ilan ettiler. Bir takipçisi ise Ali Davran için, “Kanada Başbakanı mı kendisi” yorumu yaptı.