Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Başak Dizer’in evlatlık Maviş’i…

Şubat ayında Kıvanç Tatlıtuğ ile evlenen tasarımcı Başak Dizer, annelik duygusunu şimdilik evlat edindiği sokak kedisi Maviş ile gideriyor. Eşi Kıvanç Tatlıtuğ gibi kedisever olan güzel tasarımcı, Anneler Günü'ne bir gün kala evlat edindiği Maviş’i Instagram hesabından takipçilerine duyurdu. Başak Dizer, fotoğrafın altına, “Tamam sen de gel maviş. Madem karşıma çıktın, aramıza, evimize hoş geldin” notunu düştü. Başak Dizer’in bu davranışına övgüler yağdıran takipçileri, “Aileniz gittikçe büyüyor”, “Kedi yerine bir tane çocuk yapsana, bak abla vakti gelmiş, sonra çok geç olacak” şeklinde yorumlar yaptılar.  

'Cesur Yürek' Nazlı Çelik kızıyla çiçek dikti

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi'nde yaptığı çekimlerle kamuoyunun 'Cesur Türk Kadını', 'Anadolu Kadını' ilan ettiği Star Ana Haber spikeri Nazlı Çelik, geçen hafta kızı ile çiçek dikti.  Instagram profilinden bu anı takipçilerine paylaşan Nazlı Çelik’e bir takipçisi, “Annesine bak kızını al derler ileride vatana millete senin gibi hayırlı bir insan olacağına inanıyorum” yorumu yaptı. Bazı takipçileri ise Nazlı Çelik’e 'Cesur Yürek' yakıştırması yaptı. 

Çağla Şıkel’den yeni sezonun trend aksesuarı

Mankenlik, oyunculuk, sunuculuk derken modaya da el atan Çağla Şıkel, zaman zaman sosyal medya paylaşımları ile trendleri de belirliyor. Çağla Şıkel’in son trend aksesuarı ise kolyelikli bandana! Bu sezon moda olacak kolyelikli bandanasına kavuşan Çağla Şıkel, aksesuarını sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafın altına, “Nilii, bana bulur musun dedimmmmmm. Sonunda kolyelikli bandanam bugün geldi. Büyük patlar bu iş, söyleyeyimmmm. Nilii, teşekkürler” notunu düşen Çağla Şıkel’e takipçileri ise bandananın fiyatınnı pahalı olduğu yorumlarını yaptılar.