Sosyal medyada ünlüler

Saba Tümer, karizmatik babasıyla yürüyüşte…

“Bayan Kahkaha” lakaplı ünlü spiker Saba Tümer, güneşli havaları fırsat bilip, babası Yalçın Tümer ile yürüyüş yaptı. Yürüyüşlerinden bir kareyi, “Babayla yürüyüş. Hava mis” notuyla Instagram hesabından paylaşan Saba Tümer’e, takipçilerinden ilginç yorumlar geldi. Takipçileri, baba Yalçın Tümer’i karizmatik ve şık bulurken, bir takipçisi Saba’ya; “Babanız çok karizmatik, siz boşuna koca beğenmiyorsunuz. Babanızdan yola çıkarsanız zor bulursunuz” yorumunu yaptı. Takipçisine cevap veren Saba Tümer de, “Babama söyledim, haklı dedi” yorumunu yaptı. 

Füsun Önal, eski eşi Ati’ye fotoğraflarla veda etti

Karaciğer kanserine yenik düşerek geçen hafta vefat eden Atilla Özdemiroğlu’na, eski eşi Füsun Önal, sosyal medya üzerinden yayınladığı duygusal bir mesaj ve birlikte oldukları günlere ait siyah-beyaz fotoğraflarla veda etti. Füsun Önül, beş yıl beraber olduğu ve bunun 1.5 yılında evli kaldığı Atilla Özdemiroğlu’na, Insatgram’dan paylaştığı fotoğrafın altına, , “Dün seni uğurlamaya gelemedim. Yolun ışıklarla dolsun Ati… Notalar hep yanında olsun. İzmir’den dualar yolluyorum sana…” notunu düştü. 

Bu ünlüyü tanıdınız mı?

Ünlülerin sosyal medya paylaşımları, hayranlarının ve takipçilerinin onları daha yakından tanımalarına fırsat veriyor. Eskiden sadece basında veya televizyonda gördüğümüz ünlüler sosyal medya sayesinde artık her halleriyle bir tık yakınımızda! Bu ünlülere son örnek Emre Altuğ oldu. Sanatçı, Instagram profilinde üç yaş civarında olduğu fotoğrafı, “Buyrun tbt’ye. 3 yaş civarı ve çekildiği anı hatırlıyorum” notuyla takipçilerine paylaştı. Altuğ’un paylaşımına, “Küçükken de tatlıymış”, “Çocuklar kesinlikle size benziyor. Özellikle de Kuzey”, “Kuzey babasının fotokobisiymiş” şeklinde yorumlar yapıldı.