Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

'Yılın Düğünü'nün davetiyesi!

Kenan İmirzalıoğlu- Sinem Kobal çiftinin düğünü için geri sayım başladı. 14 Mayıs Cumartesi günü dünyaevine girecek olan çiftin düğün davetiyesi Instagram’da Kenan İmirzalıoğlu’nun fan sayfasından paylaşıldı. Üzerinde çiçek desenleri bulunan davetiyede;  “14 Mayıs 2016 Cumartesi gününü bize ayırmayı unutmayın… Kenan&Sinem” yazıyor. Cunda Adası’nda Ortunç Hotel’de yapılacak düğüne çok sayıda konuğun yanı sıra yerli ve yabancı basın mensuplarının da katılması bekleniyor. Evlilik haberinin şokunu henüz atlatamayan bazı takipçileriyse davetiyeye, “Bugünleri de mi görecektimmm”, “Biliyorum  maalesef” şeklinde yorum yaptılar. 

Cansu Dere de 'kedici' çıktı!

Yeni sezonda yayınlanacak bir dizi projesinde Kıvanç Tatlıtuğ’la başrol oynayacağı konuşulan güzel oyuncu Cansu Dere de meğer hayvansevermiş. Kedisiyle poz verdiği fotoğrafı sosyal medyada paylaşan güzel oyuncuya çığ gibi mesaj yağdı. Fotoğrafta makyajsız haliyle görülen Cansu Dere, doğal haliyle takipçilerinin beğenisini kazandı. 

Yılların eskitemediği dostluk!

Cemiyet hayatının önde gelen isimlerinden Şebnem Çapa, yakın dostu Candan Kramer’e doğum günü sürprizi yaptı. Instagram’dan paylaştığı fotoğrafla yakın dostunun doğum gününü kutlayan Şebnem Çapa, sağlıklı ve fit görünümüyle dikkat çekti. Takipçilerinin, “cemiyetin yaşı olmayan iki kadını” olarak nitelendirdiği Şebnem Çapa ve Candan Kramer,    aynı zamanda güzellikleriyle de gençlere meydan okuyor. 

Özge Özberk 'kız kıza' 

Paris turunda…

Son dönem daha çok sinema projeleriyle gündeme gelen Özge Özberk, yeni projeler öncesi Paris turuyla enerji topladı. Güzel oyuncu, kız arkadaşı Ayşe Begüm Kubat ile gittiği kız kıza Paris seyahatinden ilginç kareleri paylaştı. Özge Özberk’in “Bazı günlerim çok Parisian” notuyla Instagram’dan paylaştığı bu fotoğrafı takipçileri bile kıskandı.