Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Emre Altuğ’un yaramaz rol arkadaşı Ökkeş  

Son dönemde beyazperdeye ağırlık veren Emre Altuğ, '5 Dakkada Değişir Bütün İşler'de oynadığı kötü adam rolünün ardından yeni bir filmin çekimlerine başladı. Ünlü sanatçı, yönetmenliğini ve senaristliğini Talip Karamahmutoğlu’nun yaptığı 'Mezarcı' filminin çekimleri için Muğla'ya gitti. Filmle ilgili Instagram’dan paylaşımlar yapan Emre Altuğ, “Bu Ökkeş. Rol adı Karabaş. 60 kg. İnsanoğluna sadakat, sevgi, sükunet dersi vermeye gelmiş sanki” notuyla paylaştığı bu fotoğraf takipçilerinin yoğun beğenisiyle karşılaştı. 

Rafet El Roman’ın yeni albümü 'Mecnun'   

 

Rafet El Roman’ın albümü 'Mecnun' ay sonunda çıkıyor. Kendisini stüdyoda ziyaret eden menajeri Züleyha Doğanay’a jest yapan sanatçı, albümde onun en sevdiği şarkı 'Kurşun'u yorumladı. Rafet El Roman, paylaştığı fotoğrafın altına, “Stüdyo konuğumuz sevgili menajerim Züleyha Doğanay, albümde en sevdiği şarkıyı okumamı istedi şimdi kusursuz oldu” notunu düştü. 

Cemiyet kadınları Roma’da moda için buluştu

Cemiyet hayatının ünlü isimleri, 7 Nisan Perşembe günü Arzu Sabancı’nın 'Pinko by Arzu Sabancı' kapsül koleksiyonun lansmanı için Roma’da bir araya geldiler. Arzu Sabancı’nın İtalyan markası Pinko Official için tasarladığı koleksiyonun lansmanına aralarında Aslı Şen, Eda Kosif ve Serra Türker’in bulunduğu pek çok ünlü isim katıldı. Arzu Sabancı, Instagram’dan yaptığı paylaşımın altına, “Bugünden itibaren tüm Avrupa ülkelerinde Pinko by Arzu Sabancı koleksiyonu vitrinlerde yerini aldı. Umarım beğenirsiniz” notunu düştü.