Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Sinem Kobal sokaktaki canları unutmadı

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’yla 21 Mayıs’ta Cunda Adası’nda evlenecek olan Sinem Kobal, bugünlerde çok mutlu. Güzel oyuncu, soğuk kış günlerinde hayat mücadelesi veren sokaktaki canları unutmadı. Sinem Kobal, “Dostlarımla. Bu soğuk havalarda dostlarımızı unutmayalım canlar” notuyla Instagram’da paylaştığı bu fotoğrafla takipçilerine "Sokak hayvanlarına destek olun” Sinem Kobal’ın paylaşımına takipçileri de ilgisiz kalmadı. Bir takipçisi, “İmanlı bu kız ya, bu yüzden seviyorum onu” yorumunu yaptı. 

Hira iki yaşında!

Demet Akalın’ın minik kızı Hira, iki yaşına girdi. Demet Akalın, Hira’nın yeni yaşını Instagram’da “Annem, aşkım daha nice güzel günlerini görelim bitanecik” notuyla paylaştığı bu fotoğrafla takipçilerine duyurdu. Takipçileri ise Hira’nın kime benzediği konusunda görüş ayrılığına düştü. Kimi annesine kimi babasına benzetti.

Murat Yıldırım’a gözlük çok yakıştı

Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım, paylaştığı bu fotoğrafla hayranlarının ilgi odağı oldu. Oyunculuğunu çok beğendiklerini ifade eden takipçileri Murat Yıldırım’dan ziyade gözlüğüne daha çok yorum yaptılar. ”

Lara, annesinin ikizi gibi

Meryem Uzerli, takipçilerinin baskısına dayanamadı ve geçen hafta Instagram’da kızı Lara’nın fotoğrafını paylaştı. “Same same -aynı aynı” notuyla paylaştığı fotoğrafta anne-kız birbirinin aynı saç modeliyle oldukça keyifli görünüyor.