Sosyal medyada ünlüler...

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Zeynep Beşerler yeni diziyle ekranlara dönüyor

Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu Zeynep Beşerler, yeni bir dizi projesiyle dönüyor. En son 2010 yılında Arka Sokaklar ve Aşk ve Ceza dizilerinde izlediğimiz güzel oyuncu, yeni dizi projesini Instagram’dan yayınladığı bu fotoğrafla takipçileriyle paylaştı. Güzel oyuncu, “Önemli mevzular konuşuluyor. "Yalnızım çok yakında…” notuyla duyurduğu yeni dizisinin ne zaman başlayacağı ve hangi kanalda yayınlanacağı konusunda ise ser verip sır vermedi. 

Caroline Koç’a takipçilerinden başsağlığı mesajı

Geçtiğimiz perşembe günü geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Mustafa Koç’un eşi Caroline Koç’un acısını takipçileri de paylaştı. Sosyal medyada çok aktif olmayan Caroline Koç’un 19 hafta önce paylaştığı bu fotoğrafa takipçilerinden başsağlığı mesajları yağdı. Fotoğrafta kızıyla birlikte görülen Caroline Koç’a takipçileri, “Allah yardımcınız olsun, sabır versin”, “Başınız sağ olsun, çok üzgünüz”, “Sabırlar diliyorum size ve dünya güzeli kızınıza.. Çok üzüldüm.. Nurlar içinde yatsın” şeklindeki mesajlarıyla acısını paylaştılar. 

Mehmet Günsur’a fotoğraf isyanı

Yakışıklı oyuncu Mehmet Günsur, sosyal medyada fazla paylaşım yapmayan ünlülerden. Bu duruma isyan eden takipçileri, Mehmet Günsur’un önceki gün “Yukarıdaki güzel ruhlar” notuyla paylaştığı fotoğrafa ilginç yorumlarıyla sitemlerini dile getirdiler. İşte o yorumlar: “Başka fotolar daha bekliyoruz Mehmettt abiiiiii”, “Mehmet abiii yeni fotolar at lütfen, çok özledik seni, hayranların olarak bekliyoruz :)”, “Keşke bi dizi yapsan da doya doya izlesek seni keşkee”