Sosyal medyada ünlüler

Şerife Yılmaz
serifeyilmaz71@gmail.com

Monte Carlo’da Cumhuriyet Balosu

Hermitage Hotel ve Pera Palace Jumeirah ortak organizasyonuyla Monte Carlo’da gerçekleşen Cumhuriyet’in 92. Yılı Balosu’na cemiyet hayatından ünlü isimlerin yanı sıra cemiyet basının temsilcileri de katıldı. Demet Sabancı ve Hülya Biren’in ev sahipliğinde gerçekleşen baloya katılan Feryal Gülman, muhteşem geceden bir kareyi Instagram’dan paylaştı. Katıldığı davetlerde tarzı ve zarif duruşuyla tanınan Feryal Gülman, baloda giydiği elbise ile yine şıklığını konuşturdu. 

Meryem Uzerli’ye Lara baskısı!

Meryem Uzerli, 11 Şubat’ta 1 yaşına giren kızı Lara Uzerli’nin fotoğrafını sosyal medya üzerinden fazla paylaşmamayı tercih ediyor. Lara’nın büyüme sürecini merak eden takipçileri ise oyuncunun bu tavrından hiç memnun değil! Takipçileri, en son iki hafta önce  “First Bike” notuyla Lara’nın bisiklete binerken arkadan görüldüğü fotoğrafını paylaşan Meryem Uzerli’ye, “Lara aç yüzünü” şeklindeki yorumlarla yeni fotoğraf koymasını istiyorlar. 

Meryem Uzerli’ye Lara baskısı!

Meryem Uzerli, 11 Şubat’ta 1 yaşına giren kızı Lara Uzerli’nin fotoğrafını sosyal medya üzerinden fazla paylaşmamayı tercih ediyor. Lara’nın büyüme sürecini merak eden takipçileri ise oyuncunun bu tavrından hiç memnun değil! Takipçileri, en son iki hafta önce  “First Bike” notuyla Lara’nın bisiklete binerken arkadan görüldüğü fotoğrafını paylaşan Meryem Uzerli’ye, “Lara aç yüzünü” şeklindeki yorumlarla yeni fotoğraf koymasını istiyorlar. 

“En şanslı kedi” yine gündemde!

Birçok ünlü isim gibi hayvansever olan Kıvanç Tatlıtuğ’un kedi tutkusunu bilmeyen yok! Çocukluğundan beri kedileri seven ve evinde birkaç kedi besleyen yakışıklı oyuncu, bir yıl önce paylaştığı “şanslı kedi” fotoğrafını “Kıvanç Tatlıtuğ ailesi” notuyla Instagram’dan yeniden paylaştı. Fotoğrafta kedisiyle koltukta uyurken görülen oyuncu bu pozuyla yine ilgi odağı oldu. 
İşte o yorumlardan bazıları: “Bazen sadece kedi olmak istersin”, Sekizle uyku muhteşem”, “Yapma yeter. Çıtayı bu kadar yükseltme”, “Miyav”, “Lucky cat!”, “Kıvanç tatlışey”, “Kediniz çok şeker”, “Bir adam bu kadar güzel uyur ancak”, “Tatlılığa gel.”