Selin Sezgi’nin muhteşem dönüşü...

ONUR AKBAŞ

 onurakbastde@gmail.com 

Sevgili Selin Sezgin, Elif dizisinin başrol oyuncusu ve küçük yıldız İsabella Damla Güvenilir’in annesi karakterine başarıyla hayat vermişti. Ekranların en çok ağlayan annesi olarak anılan Selin Sezgin, 4. Sezonun başında dizide olmamasıyla da sevenlerini ve Elif fanatiklerini üzmüştü. Geçirdiği bir kaza sonucu öldüğü hissi uyandırılan Selin Sezgin, Elif karakterini canlandıran İsabella Damla Güvenilir’in annesini rüyasında görmesi ve yoldaki birilerini annesi sanması izleyicide Selin Sezgin gerimi dönüyor izlenimini yarattı. Elif fanatiklerinin dizinin yapımcısı Green yapımı sosyal medya üzerinden bombardımana tutması Selin Sezgin’i geri döndürür mü? Senaristler nasıl bir çözüm bulur bilinmez ama izleyici küçük yıldızın annesiyle olmasını istiyor.

İŞ BURAYA KADAR DÜŞTÜ MÜ?

Bugüne kadar üstümden sıfat olup geçmiş ve halen de sıfat olup geçen hiçbir işten şikayet etmedim. Çünkü bu güne kadar sevdiğim işleri yaptım. Bu bağlamda evrenin sayılı şanslılarından sayıyorum kendimi. Yeri geldi bu köşede dizi aleminin düştüğü ve kalktığı yerlere dair çok keskin söylemlerim oldu. Ama bir menejerin: “Onur bey, teatral yüzünüz ve hareketleriniz var. Dizi de oynamayı düşünmez misiniz.” Sözünü sarf edince, “Dizi olayının başarı çıtası bana kadar düştü mü?” demek gelmedi içimden desem yeridir.

BEN SÖYLESEM İFTİRA OLUR

Biri dile getirse diyordum. Üniversite yönetimlerinin yüzde seksenin rektörler de dahil FETÖCÜ olduğunu geçtiğimiz haftalarda bir TV programında söyleyen Nurettin VEREN oldu. Herhangi biri söylese neyse de VEREN söyleyince bir durup düşünmek gerek. Ben onun katıldığı hiçbir programı kaçırmadım ve belgesiz bilgisiz konuştuğuna şahit olmadım. Bir de akademik dünyada yapılan aleni haksızlıkları, hakkında FETÖCÜ soruşturması açılma ihtimali olanları senatoda aklayanları, dün o vakfın yatağındayken bugün bu cemiyetin yatağına girenleri, nokta vuruşlu akademik ilanlarla birleştirince fotoğraf daha da netleşiyor zihin adlı ekranda neyse..

BEŞİKTAŞ FENOMENİ VE YILDIRAY ŞAHİNLER 

Ben de onun gibi Beşiktaş sevdalısıyım. Oynadığı önceki dizinin setinde dalgalandırdığı Beşiktaş sevdasını “Ufak Tefek Cinayetler”in geçtiğimiz haftaki bölümünde ekrana da taşıdı Yıldıray Şahinler…