Philips Marathon Ultimate ile sağlıklı temizlik

Eviniz, kusursuz bir zemin kadar temiz bir havaya da ihtiyaç duyar. Bu da üstün bir teknolojiyle mümkündür.

#temizyuvatemizhava’yı destekleyen patentli teknolojilerle donatılmış Philips Marathon Ultimate serisini  tanımak ister misiniz?

Enerji verimli yüksek performans, A sınıfı temizlik

Philips Marathon Ultimate serisi, geleneksel elektrikli süpürgelerden farklı olarak yüksek toz toplama performansını düşük enerji tüketimi ile sunan A enerji sınıfı bir süpürgedir. Uluslararası testlerden üstün başarıyla geçen Marathon Ultimate; halı, sert zemin ve pürüzlü yüzeylerde olağanüstü toz toplama performansı göstererek ev içindeki havanın daha temiz kalmasını sağlar.

NanoClean, tozun eve yayılmasını önler

Marathon Ultimate, Philips patentli NanoClean teknolojisi ile geliştirilmiştir. Diğer elektrikli süpürgelerin içinde tozlar serbestçe dolaşabileceğinden boşaltım esnasında evde toz bulutu oluşabilir ve bu da havanın alerjenlerle dolmasına neden olabilir.    NanoClean teknolojisi, tozun süpürge içinde dağılmasını ve yapışmasını önler. Toz; havada asılı kalmaz, haznenin dibine çöker ve ev içine dağılmadan boşaltılır.

HEPA 13, alerjenlere karşı koruma sağlar

Marathon Ultimate, Alerji Araştırma Vakfı Avrupa Merkezi (ECARF) onaylı HEPA 13 filtreleme sistemine sahiptir. Diğer elektrikli süpürgeler, tozu ve kiri toplasa bile yetersiz filtreleme nedeniyle topladıkları tüm toz ve kiri solunan havaya geri verebilir. HEPA 13 filtre ise; tozu ve havayı en etkili şekilde ayırarak havadaki evcil hayvan tüyleri, böcekler veya polenden kaynaklanan alerjen maddeleri %99,95 oranında temizler. Bebekli anneler, sporcular, hayvanseverler ve alerjik bünyeye sahip kullanıcılar tarafından tercih edilen bu özellik, Marathon Ultimate’ın yüksek toz emisyon sınıfında olduğunu gösterir.