Oyunlarda gördüğümüz ve çok sevdiğimiz kılıçlı kahramanlar

ENDER EREN

endereren@gmail.com

God of War Serisi

Sparta'nın hayaleti, intikam hırsıylı yanıp tutuşan Kratos'un Blades of Chaos ismindeki zincirli kılıçları kendisine Ares tarafından verilmiş olup daha sonra Ares'i bin pişman ettirmiştir. Halbuki kılıçları verirken bir tükürseydi üstlerine böyle mi olurdu?

The Witcher Serisi

Yılların yorgunluğu üzerinde olsa da Geralt Bey, büyülerini kılıç yetenekleriyle birleştirdiğinde karşısında durabilene aşk olsundu. Üstelik bir değil iki tane emanetle gezer kendisi.

Tekken Serisi

Tekken serisinin hepsinde yer almış 4 karakterden bir tanesi Yoshimitsu'nun katanasını meşhurdur. Karşınıza Yoshimitsu'yu iyi oynayan biri geldiyse karakterin kendisine gıcık kapma ihtimaliniz bayağı yüksek.

Prince of Persia Serisi

İsimsiz kahramanımızın prens olmasının avantajıyla kılıç yetenekleri de üst düzeydi. Oyunların kalitesi yokuş aşağı gitse de kimsenin yeni bir PoP oyununa hayır diyeceğini sanmıyorum. 

Assassin's Creed Serisi

Serinin en çok tutulan karakteri Ezio'nun bıçaklarla ve kılıçlarlar arası pek iyidir bildiğiniz üzere. Gerçi iş kılıç aksiyonuna geldiğinde en iyisi değil elbette ama listeye alınmalı.