Mirkelam W İstanbul’u sallamaya hazırlanıyor

Beşiktaş'ın otantik ve yerel dokusunu Nişantaşı'nın üst sınıf alışveriş olanaklarıyla birleştiren W Istanbul, Türk popunun başarılı isimlerinden Mirkelam’ı ağırlıyor.

Halen otantik dokusunu koruyan, şehrin gözde yeme içme merkezlerinden biri olan Akaretler'de yer alan W Istanbul, canlı performanslar ve konsept partilerle öne çıkan SUPERJAZZ işbirliğiyle unutulmaz bir geceye ev sahipliği yapıyor. Pop müziğin önde gelen temsilcilerinden Mirkelam, W Istanbul’daki SUPERJAZZ etkinliği kapsamında 15 Aralık Perşembe günü eğlenceli bir konser verecek. Sahne performanslarıyla göz dolduran sanatçı, 90’lardan bugüne klasik olmuş şarkılarını, misafirleri için seslendirecek.

KEYFİNİZİ RÖTUŞLAYACAKSINIZ

İstanbul›da eğlence denince akla ilk gelen mekânlardan biri W Lounge’da düzenlenen SUPERJAZZ etkinlik serisi, önümüzdeki dönemde ulusal ve uluslararası pek çok müzisyeni ve efsane DJ’leri konuk edecek. Akaretler’in güzelliği ve canlılığıyla bütünleşen, özel hazırlanmış mönüleri, her zamanki şık ve alımlı yapısıyla W Lounge’da müziğin eşsiz tınılarında gezinirken W imzalı renkli kokteyl mönüsünden içkilerle keyfinizi rötuşlayacaksınız.