Maraton başladı yaz diziler kapışıyor

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Ekranların merakla beklenen yaz dizileri art arda başlıyor. Hepsi birbirinden iddialı oyuncuların yer aldığı diziler hiç kuşkusuz seyirciyi ekrana bağlayacak. İşte yaz akşamlarınızı renklendirecek yaz dizilerini mercek altına aldık. 

KALP ATIŞI

Dünya ne kadar berbat bir yer olsa da, iyilerin mutlaka kazanacağını kanıtlayan birileri her zaman vardır. Belki de O size hiç adil davranmayan kaderin sunduğu ilk ve tek şanstır. Henüz on sekiz yaşındaki lise öğrencisi Eylül (Öykü Karayel)’ün de kaderini değiştirecek o şansın adı Ali Asaf Denizoğlu (Gökhan Alkan)’dur. Hikâyenin başladığı yer Ege’de bir kasabanın lisesi... İkilinin yollarının ayrılıp yıllar sonra tekrar kesiştikleri yer ise İstanbul’un en iyi hastanesinin çatısıdır! Kalp Atışı her perşembe saat 20.00’de Show TV’de. 

Deli Gönül 

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakâr bir baba, Mehmet Kadir (Murat Ünalmış), diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur (Tuvana Türkay)… Bir patlamayla savrulan hayatlar, yeni bir hayatın inşasıyla yeniden can bulacak… Mehmet Kadir ve Fatmanur’un yaşadığı umutsuzluklar, genç yaşlarında savrulan öğrencilere örnek olacak… Onlar öğrencilerin hayatına dokundukça, umut köklerinden yeniden yeşerecek… Deli Gönül yeni bölümüyle her Pazartesi saat 20.00’de FOX’ta!

ATEŞ BÖCEĞİ

Başarılı ve yalnız bir avukat olan Barış Buka (Seçkin Özdemir), hayatının en çetin davasıyla karşı karşıya kalınca yolu ele avuca sığmaz bir taksi şoförü olan Aslı Eğilmez’le( Nilay Deniz) kesişir. Hayatta keşfedilecek hiçbir şey kalmadığına inanan Barış’ın, ateşböceği misali parıldayan Aslı’yla başlayan macerası ona bilmediği bir dünyanın kapılarını aralar. İkisi için de yeni başlayan bu hikâyenin başrolünde artık aşk vardır. Ateş Böceği her perşembe saat 20.00’de Star TV’de. 

İki Yalancı

Yaşadıkları hayattan kurtulmak için kolay yoldan zengin olmanın hayallerini kuran arkadaşlarının ısrarlarıyla, kendilerini bir dizi yalanın içinde bulan Serkan (Kerem Cem) ve Duygu (Yağmur Tanrısevsin), gönüllerine düşecek sevdadan habersizdirler… İki beyaz yalanın kara bir sevdaya dönüşeceği İki Yalancı, her pazartesi saat 20.00'de Kanal D'de! 

DOLUNAY

Nazlı ile Ferit’in imkânsız aşkı… Profesyonel bir aşçı olmak isteyen Nazlı (Özge Gürel), Japon mutfağını öğrenerek kendi restoranını açma hayalleri kurar. Öğrenci evini geçindirmek için ek iş için tanışmadığı patronu Ferit’in (Can Yaman) özel aşçısı olur. Zengin iş adamı Ferit ve Nazlı, çeşitli tesadüflerle yakınlaşır ve imkânsız olan bir aşkın kapısını aralar. Dolunay her salı saat 20.00’de Star TV’de. 

Rüya

Hayallerinde tasarımcı olmak isteyen Elif, zengin dünyanın tekstil veliahtı Bulut Giray'la tanışır ve sonsuz aşkımız burada başlar. Ancak bu aşkın önünde o kadar çok engel vardır ki! İşsiz babasının sıkıntıları, vurdumduymaz abisinin sorumsuzlukları, üvey kız kardeşinin kıskançlıkları ve tüm evin geçimini sağlamaya çalışması Elif'in tüm hayallerine engel olmaktadır. Elif'in bu sonsuz aşkı yaşamaya hakkı yoktur ancak Bulut Giray da Elif'i kolay kolay bırakacak bir genç değildir. İki aşığın önündeki engeller bununla da bitmez. Bulut'un babasının yıllar önceki ilişkisinden olan erkek kardeşi Alaz'ın tüm ailenin hayatını mahvedecek planları vardır. Peki, bu iki sevgili tüm bu planlara ve kötülüklere karşı ne yapacaklardır? Rüya, salı akşamı saat 20.00'de Show TV'de başlıyor.