Küresel eşkıyanın Kudüs oyunu

MURAT ÇETİN

katrepaper@hotmail.com

Gerek Afganistan’da, gerek Çeçenistan’da, gerek Irak ve Suriye’de, gerek Yemen’de ve Afrika’da olsun, kısaca bütün âlem-i İslam’daki savaşlar Meciddun savaşıdır. Mesele sadece Kudüs’tür. İslam alemi kadar geniş olan bu harbin ateşi Kudüs’te yakılmıştır, nihayetinde dini argümanlara göre; Kudüs’te Yahudilerin yaktığı bu fitne ateşi söndürülecektir.

Yüzyıllardır “Kudüs’e” sahip olmak isteyen Siyonist Yahudilerin yaptıkları entrikalar bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz yılın son günlerinde “Küresel Eşkıya Amerika’nın” Tel-Aviv’deki konsolosluğunu Kudüs’e taşıma kararı almasının arkasındaki sebeplerden biri de, elbette ki kendi inançlarıdır. Konuyu siyasi boyutuyla ele almak ve olayı sadece bu yönüyle yorumlamak, detayı ön görmemize engel olacaktır. Çünkü; inançlarında mutaassıp Yahudilerin ve Hristiyanların attıkları her adımı; onların inançları muvacehesinde incelersek, işte o zaman fotoğrafın tamamını görür ve maksatlarını anlarız. 

Hristiyan âleminde “Armageddon” harbi hayli meşhurdur. “Kıyamet savaşı” ve “Kanlı savaş” şeklinde de yorumlanan bu savaşa, “İncil“ de bazı ayetler referans gösterilmektedir.

MECİDDUN DAĞI

Burada şunu bilmekte fayda var. En son ve en mükemmel peygamber olan Hz. Muhammed (asm)’ın verdiği ders olmadan hiç kimse doğru olarak Tevrat ve İncil’i anlayamaz. Diğer Peygamberleri de anlamaz. Onun için bunların yanlış yorumlarına bakıp meselenin tamamen asılsız olduğu zannına kapılmamak gerektir. Evet Armageddon savaşı haktır. Çünkü; Peygamber Efendimiz de bu savaştan bahsetmektedir.

Mesela; bir Hadis-i Şerif’te Peygamberimiz şöyle buyuruyor: “Hicretten bin dört yüz (1400) sene sonraki akidlerden iki veya üç akid say (yani hicrî 1420 ile 1430 tarihleri arasında) o vakit Mehdî-i Emin çıkar ve bütün dünyayla harp eder. Dalalete düşenler (Hristiyanlar) ve Allah’ın gazabına uğramış olanlar (Yahudiler) ve münafıklar, İsra ve Mi’raç beldesi olan Kudüs’teki “Meciddun Dağları”nda onun için toplanırlar”. (Esme-l Mesalik- Kelde bin Zeyd-216)

KUDÜS’E HAKİM OLUNCA DÜNYAYA DA HAKİM  OLACAKLARINI SANIYORLAR

Gerek bu hadis, gerekse diğer bazı ahir zaman hadisleri ışığında şunu söyleyebiliriz: Armageddon’un aslı “Âr Meciddun” veya “Her Meciddun” dur. İbranice ”Meciddun Dağı” demektir. Meciddun ise Kudüs’teki bir dağın adıdır. Bütün Yahudilerin, Hristiyanların ve münafıkların bu dağda Müslümanlar için toplanmaları gösteriyor ki bu harp Yahudilerin Meciddun’a hâkim olabilmeleri için; bizzat kendileri tarafından kasten çıkarttıkları bir savaştır. Yani Yahudiler Kudüs’e hâkim olmakla, oradan bütün dünyaya hâkim olacaklarına inanmaktadırlar. Bu sebeple, Filistin topraklarında devletlerini kurabilmek için bütün dünyayı inandıkları bu savaşa sokmaya çalışıyorlar. Evangelist Hristiyanlar da bu savaşta onlara tabi oluyor.

HARBİN MERKEZİNDE MECİDDUN DAĞI VAR

Aslında Hristiyanlar, Yahudileri asla sevmez. Çünkü Hristiyanlara göre Hz. İsa’yı onlar (Yahudiler) öldürttü ve çarmıha gerdi... Buradan anlaşılıyor ki ahir zamanda Siyonist bir Hristiyanlık çıkacak. İşte size evangelistler. Pew Research Center’ın 2013 araştırma sonuçlarına göre ABD’deki beyaz Evangelist Protestanlar’ın yüzde 82’si İsrail’in Tanrı tarafından Yahudilere verildiğine inanıyor. Bu savaşta çoğu hadis alimine göre; Yahudilerin; münafık bazı siyasetçileri ve alimleri de (FETÖ’nün başındaki şarlatan gibi) bu savaşta yanlarına alacaklarını beyan ediyorlar. Demek; Hakiki Müslümanlık manasını temsil eden “Mehdi” ile Meciddun Dağı merkezli bir savaş başlatacaklar. Yanlış anlaşılmasın, bu harbin merkezi “Meciddun” Dağı’dır. Yoksa harbin ateşi sadece oraya mahsus değildir, bu savaş dünya çapındadır. Harbin ana müsebbipleri “Meciddun” dağlarındaki Yahudiler olduğu için ve orada devletlerini kurup yaymak ve dünyaya hâkim olmak için bu savaşları çıkardıkları için; bu savaşa “Hermeciddun” veya “Armeciddun” harbi denmektedir. Yani İslam âlemindeki bütün savaşlar “Meciddun” savaşıdır. Anlayacağınız üzere mesele sadece Kudüs’tür...  

HADİS-İ ŞERİFLERDE DE ANLATILIYOR  

Şimdi bu manaya göre İncil’deki bölüme bakalım. İncil’in 16. Babında Allah’ın izniyle ve onun havl ve kuvvetiyle, yedi meleğin yer yüzüne indirdiği musibetlerden bahsederken; 12.–16. ayetlerinde şöyle denilmektedir: “Ve altıncı melek kendi tasını büyük Fırat Irmağı üzerine boşalttığında, onun suyu çekildi. Ta ki doğudan olan meliklerin yolu hazırlana... Ve ejderin ağzından ve canavarın ağzından ve yalancı peygamberin ağzından, kurbağalar misali üç pis ruhun çıktığını gördüm. Zira bunlar; alametler gösteren cin ruhları olup, bütün dünyanın meliklerini, o büyük günün savaşında toplamak için gönderirler. Ve onlar İbranice ARMECİDDUN (Hermeciddun ve Armageddon) denilen yerde toplanırlar”. Burada Fırat Irmağının suyunun çekilmesi – ki bu haber de aynen Hadis-i Şerif’te Fıratın suyunun çekilip altın bir dağ çıkaracağı ve insanların oraya toplanacağı ve büyük bir savaşın olacağı şeklinde mevcuttur- O çevrede barajlar yapılmasıyla ve verimli topraklar sebebiyle, dünyanın gözünün orada olması ve çevresinde çok petrol yataklarının bulunmasıyla; bütün dünya devletlerinin oraya hâkim olabilmek için çalıştıklarına ve bu sebeple o bölgede büyük fitneler ortaya çıkacağına işarettir.  

HARP İÇİN BÜTÜN DÜNYAYI TOPLAYACAKLAR  

İncil’in bu ayetlerinde “Ejder’in” (Yahudilerin), “Canavarın” (Amerika ve İngilterenin riyasetindeki Birleşmiş Milletlerin) ve “Yalancı Peygamber” unvanıyla işaret olunan Yahudi hahamları, Hristiyan papazları ve bir kısım zahiren Müslüman görünen sahtekâr âlim ve şeyhlerin pis ruhlu oldukları ve hakiki Müslümanlarla harp etmek için bütün dünya ordularını topladıkları haber verilmektedir. Günümüzde bu hadise aynen zuhur etmiştir. Bu ayetlere bakılıp bir düşünüldüğünde; Meciddun dağlarında kimler toplanıyor? Bütün dünyayı harp ateşine kimler atıyor? Bugün iktidar kimin elinde ve zaafa düşürülen mazlumlar kimlerdir? Demem o ki; Hristiyan ve Yahudi alemi de Müslümanlar gibi İsa’nın gökten inmesini ve iman edenlerin galibiyetini bekliyorlar. Görelim ve bakalım; bundan sonra Dünya ne gibi olaylara gebe...

YAHUDİLERİN YAKTIĞI ATEŞ SÖNMEYE MAHKUMDUR  

Yani gerek Afganistan’da, gerek Çeçenistan’da, gerek Irak ve Suriye’de, gerek Yemen’de ve Afrika’da olsun, kısaca bütün âlem-i İslam’daki savaşlar Meciddun savaşıdır. Mesele sadece Kudüs’tür.

İslam alemi kadar geniş olan bu harbin ateşi Kudüs’te yakılmıştır, nihayetinde dini argümanlara göre; Kudüs’te Yahudilerin yaktığı bu fitne ateşi söndürülecektir.