KISA - KISA

MUHTEŞEM MOTİFLER 

Schafer Dantella Serisi, dünyanın en değerli süslemeleri arasında gösterilen Fransızdan telmotiflerinden esinlenerek tasarlandı. Yüzyıllardır; Fransız modaevlerinin vazgeçilmezleri arasında yer alan bu muhteşem motifler; şimdi sizlerle.

GÜVENLİ BİR KULLANIM

Dünyada ilk içten kelepçeli olma özelliğini taşıyan Schafer Düdüklüm tenceresi; Alman uzman mühendisler tarafından titizlikle tasarlanan 5 güvenlik sistemine sahip tek model.

3 FARKLI AMBALAJ 

Daha ilk görüşte; hediyelik kutuları andıran ambalajıyla içimizi ferahlıkla dolduran Schafer Kaffepause Serisi'nin yeni üyeleri, gökkuşağının tüm tonlarını üzerinde taşıyor. Özellikle Schafer 29601 modeli serinin favorilerinden. 

SOFRANIZDA ALTIN IŞILTILAR

Son zamanlarda dekorasyon dünyasında çok sık rastladığımız altın kaplamalar, 12 kişilik Schafer Gold Çatal Bıçak takımıyla sofralarınızda yerini alıyor. Çatal kaşıklarda gördüğümüz bu muhteşem altın ve gümüş renk harmonisi, 
tezatlığın en güzel örneklerinde biri.

SCHAFER'DAN HARİKA BİR  KOMBİN ÖNERİSİ
Schafer’dan harika bir kombin önerisi... Stelle kahvaltı serisinde, pastel tonlarını daha sık kullanan Schafer, çiçek motiflerinin yanında kuş ve kelebek desenlerini, daha sade ve bir o kadar da canlı tonlarda kahvaltı sofralarına taşıyor. 

ZARARLI MADDE İÇERMEZ
Schafer Nostalgie Tost Makinesi, sadece tost yapmakla kalmaz; et, balık gibi ızgaraları da rahatlıkla hazırlayabilirsiniz. Yüzeyi tamamen doğal granitten üretilmiştir ve kurşun, kadmiyum gibi zararlı maddeler kesinlikle içermemektedir.