İşte size birbirinden lezzetli öneriler

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Bugün diğer günlere hiç benzemiyor çünkü bugün "Babalar Günü..." Peki, babanızı bu özel günde nasıl şımartmak istersiniz? Onu nereye götüreceğinize karar veremediyseniz işte size lezzetli önerilerimiz… 

Ailecek vakit geçirin 

Biricik  babanıza Babalar Günü’nde Dalyan Club’te çok özel bir gün yaşatabilirsiniz… Babalar Günü’ne özel bol çeşitli serpme köy kahvaltısıyla sevdiklerinizle bu özel günün tadını çıkarın. İçerisinde yer alan havuz, restoran, kır bahçesi ve bol yeşil alanıyla Babalar Günü’nde tüm gün ailecek keyifle vakit geçirebileceğiniz Dalyan Club sizleri bekliyor.

Özel günlerin adresi 

Bomontiada’nın müzik ve eğlence noktası The Populist, Babalar Günü için hazırladığı sürpriz ikramla bu özel güne daha da keyif katacak. Kendine has atmosferi ve dekorasyonuyla gerek iç gerekse dış alanlarında rahat bir ortam sunan The Populist, özel günlerin de adresi olmaya devam ediyor.

Şık atmosferiyle öne çıkıyor 

Boğazın en güzel noktasında konumlanmış olan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, lezzetli menüsü ve şık atmosferiyle öne çıkan restoranı IST TOO’da babalar gününe özel olarak hazırladığı ve seçkin lezzetlere yer verdiği menüsüyle bu özel günde babalara ve sevdiklerine enfes bir öğlen yemeği vadediyor. İstanbul’un en güzel manzarasının eşlik ettiği ve en başarılı şeflerin babalar için özenle hazırladığı menü, zengin içeriğiyle iştah kabartıyor.

Güne keyifle başlayın 

Babası için keyifli bir gün planlayanlar, harika bir kahvaltı sofrası donatmanın en kolay yolunun Nelipide Gurme’den geçtiğini biliyor muydunuz? Nelipide’nin eşsiz kahvaltı sofrasında; Ordu’dan özel olarak gelen ürünler, yine yaylalara has özel tereyağlı kuzine ekmeği, 3 peynirin karışımından yapılan ve sıcacık servis edilen peynir eritmesi, menemen ve turşu kavurması gibi özel lezzetler yer alıyor.