Instagram’da kimi neden takip edelim?

Hande Sönmez

hande.sonmez@gmail.com

Hayatımıza giren o kadar çok Instagram “fenomeni” oldu ki kimi niçin takip etmeli sorusunu sorar hale geldik. Takipçi sayısını kriter almadan emek verildiği her halinden belli bazı hesapları sıraladık... 

SEYAHAT

Kerimcan Akduman: 

360 adını verdiği dünya turu birkaç ay önce bitti. Postlarının 3’te biri reklamdan oluşmuyor, gerçek bir seyyah ruhu taşıyor. Ayrıca i can travel isimli bir bloğu da var ve orada pratik bilgileri paylaşıyor.

Oİ The Blog: 

Öykü ve İdil’in acayip eğlenceli hesaplarına mutlaka göz atın. Müthiş sevimli ve doğallar. Ayrıca çok da komikler. Blogları da seyahat öncesi hatmetmelik cinsten.

YEMEK

Oğuz Yenihayat: 

Bir gün fotoğraflarını paylaştığı o yemekler yüzünden kolestrolden gidecek diye düşünmeme sebep veren ama bu işi gerçekten hakkıyla yapan ve emeklerinin de karşılığını takipçi olarak alan Oğuz’u yeni tatlar konusunda meraklıysanız mutlaka takip edin.

Tat Dedektifi:    Bakması çok lezzetli ve diyet bozduran hesaplardan biri daha. Yeni tatları, mekânları, yemekleri başka ülke mutfaklarını keşfetmeyi sevenler için birebir.   KOMEDİ     Kaan Sekban Saçmalar:   Kaan Sekban, 6 ay önce başladığı instagram serüveninde çok iyi bir ivme elde etti. Ev yapımı talk show’uyla hayatımıza giren Kaan’ın şimdi bir kitabı ve de stand up gösterileri var.   Enis Arıkan:   Evet o bir oyuncu ama instagram’dan takip edince komedyen de olabilirmiş dedirten o halleri yok mu? Gerçekten canınız sıkkın olduğunda paylaştığı hikayeleri tekrar tekrar izleyip gülebilirsiniz. İyi ki var.   Var Böyle Tipler: 
Kendi yüzünü internetten bulduğu fotoğraf ve videolara yerleştirerek her daim güldüren bir hesap.    MODA   Nil Ertürk:   Ne giyse yakıştıran, giydikleri hep merak konusu olan, sanki İstanbul’da değil de Avrupa’da yaşıyormuş izlenimi veren Nil Ertürk, moda meraklıları için takip etmesi keyifli bir isim.   (Not: Liste tamamen kişisel seçimlerden oluşmaktadır)