İftarı nerede yapalım?

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Ramazan ayı vesilesiyle eş, dost veya aileyle gidilen akşam yemekleri, iftar organizasyonlarına dönüştü. Ancak nerede 

iftar yapılacağı konusunda kafalar karışık. İşte İstanbul’da iftar yapılacak mekânlar…

Yepyeni lezzetlerle misafirlerini karşılıyor

Beyaz Fırın, yeni klasikleşen ürünlerinin yanı sıra tarifi Beyaz Fırın şeflerine ait yepyeni lezzetlerle misafirlerini karşılıyor. Ekmek, pasta, tatlı, tuzlu çeşitleri, pastane ve fırın ürünlerinin yanı sıra iftarda da hizmet veriyor. 

Hem gözlere hem damaklara

Divan otelleri ve restoranları, Ramazan ayına özel hazırladığı lezzetli sofralarla misafirlerini karşılıyor. Divan şeflerinin ellerinden çıkan geleneksel ve modern tatlar; Divan ayrıcalığı ve şıklığıyla hem gözlere hem damaklara hitap ediyor.

Enfes manzara eşliğinde 

Eşsiz konumu ve lezzetleriyle misafirlerine her zaman en iyiyi sunan Lacivert, Ramazan ayına özel iftar mönüsü hazırladı. Ramazan akşamları Lacivert’in enfes manzarası ve birbirinden lezzetli yemekleriyle daha da keyifli olacak. 

Birbirinden güzel lezzetler 

Büyüleyici boğaz manzarası ve birbirinden güzel lezzetleriyle İstanbul’un klasikleşen mekânlarından biri olan Vogue, hazırladığı özel mönüyle Ramazan ayında da misafirlerini keyifli ortamında ağırlamaya devam ediyor. 

Eşsiz kebaplar 

Türkiye’nin et ve kebap konusundaki en iddialı restoranı Günaydın, eşsiz kebaplardan tatlılara varan zengin mönü alternatifleriyle Ramazan ayı boyunca iftarı ziyafete dönüştürüyor. Ayrıca ferah ve şık dekorasyonunun yanı sıra açık ve kapalı alanlarıyla da konforlu bir ortam sunuyor.