Hayallerinizi mutluluğa dönüştüren masalsı mekânlar

BELTUR AŞ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin mülkiyetindeki tarihi ve turistik köşklerin işletmeciliği ile birlikte turizm ve gastronomi alanında faaliyet göstermesi maksadıyla 1997’de kurulmuştur.

Şirketin Genel Müdürlüğü, Beykoz ilçesindeki Hidiv Kasrı’ndadır. Beltur AŞ bunlarla birlikte İstanbul sahil şeritlerindeki kafeteryaları, kamu hastaneleri kafeteryalarını, Metrobüs durakları büfelerini ve İBB Şehit Hatları AŞ tarafından işletilen vapurlardaki büfeleri de işletmektedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beltur AŞ’nin amacı ekonomik kalkınma, yerel istihdamın arttırılması, kaynakların etkin kullanımı, çevrenin ve kültürel mirasın korunması gibi sürdürülebilir turizmin hedeflediği çalışmaları İstanbul’da gerçekleştirmektir. Turizm işletmelerinde her yıl Turizm Meslek Liseleri ile Üniversitelerin turizm ve gastronomi bölümleri başta olmak üzere birçok alanda öğrenim gören stajyerlere eğitimler verilmekte, sektöre nitelikli personel yetiştirilmektedir. 

Beltur AŞ tarafından işletilen köşklerde, geçen yıl üç milyona yakın konuk ağırlanmıştır. Galata Kulesi’ni ise bir milyona yakın yerli ve yabancı konuk ziyaret etmiştir. 

İSTANBUL'UN YENİ ETKİNLİK MEKANI; AVRASYA GÖSTERİ VE SANAT MERKEZİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 2017 yılında inşa edilen Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi Beltur AŞ bünyesinde hizmet vermeye başlamış, fuar, sergi, sempozyum, bayi toplantısı, konferans, eğitim, seminer, konser, nikah yemeği vb. organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi BELTUR AŞ Genel Müdürlüğü

Web: www.beltur.istanbul 

Twitter: https://twitter.com/belturas 

Facebook: https://www.facebook.com/Belturibb/ 

Instagram: https://www.instagram.com/beltur_as/ 

Çağrı Merkezi: 444 66 44 , Genel Müdürlük: 0216 413 92 53

Köşkler  restoranlar  

Beykoz

Hidiv Kasrı

Üsküdar

Küçük Çamlıca Köşkleri 

Küçük Çamlıca Su Köşkü

Paşalimanı Restoran 

Beşiktaş 

Malta Köşkü

Çadır Köşkü

Kır Kahvesi

Beyoğlu

Galata Kulesi

Miniatürk Restoran & Kafe 

Fatih 

Gülhane Parkı Restoran Kafe

Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi 

Sepetçiler Kasrı 

Sarıyer

Beyaz Köşk 

Sarı Köşk

Pembe Köşk