!f’te izlemeniz gereken 5 film!

Başak Bıçak

basakbicak@gmail.com

Sinemaseverlerin merakla beklediği Bağımsız Filmler Festivali !f başlıyor! 16 Şubat’ta, Oscar adaylıklarıyla adından söz ettiren Moonlight ile açılışını yapacak olan festival, takipçilerini on gün boyunca benzersiz bir seçkiyle buluşturacak. İşte meraklısı için, !f 2017’nin kaçırılmaması gereken filmleri…

A Man Called Ove (2015) - İMDB: 7.6

Yabancı Dilde En İyi Film kategorisinde Oscar adayları arasında yer alan A Man Called Ove, mizahi gücü, anlatım dili ve dokunaklı öyküsüyle sizi etkilemeyi başaracak.

Certain Women (2016) - İMDB: 6.6

Görünürde birbirleriyle bağlantısı olmayan üç farklı kadının hikâyelerini incelikli bir biçimde anlatan Certain Women, uçsuz bucaksız doğa manzaraları ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

David Lynch: The Art Life (2016) - İMDB: 7.3

David Lynch’in Amerika'nın küçük bir kasabasında geçen çocukluk yıllarından, Philadelphia'nın karanlık sokaklarına giden yolculuğunu Lynch'in ta kendisinden dinlediğimiz bu enfes film göz ardı edilmemeli.

T2 Trainspotting (2017) - İMDB: 8

Danny Boyle'un Irvine Welsh'in efsanevi romanından uyarladığı ve sinema tarihinin kültleri arasına giren Trainspotting’e yirmi yıl sonra devam filmi geldi! Bu ekibi yeniden beyazperdede izleme fırsatını kaçırmayın!

Moonlight (2016) - İMDB: 8.1

En İyi Film dâhil, 8 dalda Oscar adaylığıyla yılın en iyileri arasında kabul edilen Moonlight, on altı yıla yayılan ve üç 

bölümde anlatılan hayat hikâyesiyle sizi kalbinizden vurmaya hazırlanıyor.