En iyi korsanlık oyunları

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Risen 2: Dark Waters

Risen denince aklınıza orta çağ dönemlerinde geçen fantastik bir rol yapma oyunu geliyor olabilir ama serinin ikinci oyunu klasik Karayip korsanları temasını fantastik bir dünyaya taşıyan son derece başarılı bir korsancılık oyunuydu.

Sea of Thieves

Sea of Thieves beklediğimiz gibi çıkmadı. Ne oyundaki görevleri destekleyen sağlam bir hikâye ve arka plan parçacıkları vardı ne de oynanış mekanikleri istediğimiz derinliğe sahip değildi. Ama Sea of Thieves bir şey çok iyi yapmıştı: Oyuna girip, yapımcı Rare'in yarattığı muhteşem atmosferde arkadaşlarınızla eğlenebiliyordunuz. Sea of Thieves her ne kadar istediğimiz korsanlık deneyimini sunamamış olsa da yine de ona bir şans vermenizi hak ediyor.

Skull and Bones

 Hint Okyanusu'nda istediğimiz şekilde değiştirebildiğimiz korsan gemisiyle yanımıza dört yoldaşımızı daha alarak gemilere saldırıp onları yağmalayabileceğiz.

Port Royale 3

17 yüzyıl Karayipleri’nde İspanya, İngiltere ve Fransa gibi devlerin arasında hayatta kalıp, kendisine kader çizmeye çalışan genç bir deniz kaptanını kontrol ediyoruz. İsterseniz korsanlık yapıp, ödül avcılığı peşinde koşan bir kanun kaçağı olarak oynayabilirsiniz.