En güzel doğa manzaralarına sahip oyunlar

ENDER EREN
endereren@gmail.com

Her oyuncunun içinde bulunmak istediği bir oyun dünyası olmuştur. Dağlar, vadiler, ırmaklar, göller, ormanlar, mağaralar... Piknik yapmalık, trekkinge katılmalık, kamp kurmalık o kadar çok yer var ki. Peki, sizin doğasına hayran kaldığınız oyun hangisiydi?

FAR CRY SERİSİ

Yine Crytek’in başlattığı ama sonra Ubisoft’a bıraktığı FPS serisi genel olarak cezbedici bir doğaya sahiptir. Yeşilliğin paralı askerlerin ve canavarların bolca olduğu yerler, Afrika, psikopatla dolu Rook adaları, mor neon ışıklı yerler, Himalayaların civarı ve M.Ö. 10000’teki Oros. Nereye giderseniz gidin doğaya verilen önemi görebilirsiniz.

ARK: SURVIVAL EVOLVED

Son zamanlarda çokça örneğini gördüğümüz survival oyunlarından Unreal Engine 4 ile geliştirildiği için şahane grafiklere sahip Ark: Survival Evolved’a yer verelim dedim. Dinozorlar da cabası.

TOMB RAIDER SERİSİ

Tomb Raider oynarken adrenalin dolu maceralara atılıp, doğayla iç içe olup yeni yerler görebiliyor. 

RED DEAD REDEMPTION

Şu an dek yapılan western temalı en iyi açık dünya oyunu Red Dead Redemption, sevenlerini devamı çıksın diye umutlandırmaya devam ediyor.

DEAD ISLAND
İçinden zombileri çıkartırsanız, Banoi Adası tatil ve balayı için gayet ideal bir yer.

CRYSIS SERİSİ
Crytek oyunlarında her zaman yeşilliğe önem veren bir firma oldu. Döneminin en üst düzey grafiklerine sahip Crysis, elinizi tetikten çekip etrafa hayranlıkla bakmanızı sağlıyordu.