Doğa ve lezzetleriyle harikalar yaratıyor

Zekeriyaköy’ün popüler mekânı ‘ZSK.Kantin’, bu aralar sıkça adından söz ettiriyor. Zengin mönüsüyle misafirlerini lezzet yolculuğuna davet eden mekân da sadece lezzet değil, doğa ve huzuru da bulacaksınız. Ünlülerin de uğrak mekânı olan ‘kantin’ sizin bildiğiniz ‘Kantin’lere hiç benzemiyor. 

Zsk. Kantin, Zekeriyaköy Spor Kulübü’nün18 dönüm ormanlık arazisi içinde yer alan bir mekân. Tek katlı ahşap malzemeden yapılmış bir orman evi görünümünde. İç dekorasyonu başarılı işletmeci İlyas Güngör’e ait. Gerçek bir şömine, kitaplık, zevkle seçilmiş minik objeler, ahşabın sıcaklığı, minimal tarzdaki mobilyalar… Her bir detay kendinizi evinizde hissetmenizi sağlıyor. Zekeriyaköylülerin ve birçok ünlünün sosyalleşme mekânı olan Zsk. Kantin, sadece kulüp üyelerine açık değil. 

KALİTE VE LEZZET VAZGEÇİLMEZ

Kantin’in mönüsü, işletmeci İlyas Güngör’ün her zaman önem verdiği, kalite ve lezzet çerçevesi içinde hazırlanmış… Kullandığı ürünlerde vaat ettiği şey; kalite, tazelik ve lezzet… Kantin’in mutfağında pişen her şeyde, en iyi firmaların en kaliteli ürünleri kullanılıyor. Kantin’de lezzet yolcuyuğu, kahvaltı ve brunchla başlıyor, öğle ve akşam yemeğiyle devam ediyor. Kahvaltılar, serpme değil kişiye özel. Bir ya da iki kişilik kahvaltı tabaklarını tercih etmeniz mümkün. Kantin’e özel üretilen katkı maddesiz sucuğu, menemen ve omlet çeşitleri, 110 yıllık fırından alınan sokak simidi, sahanda hellimiyle kahvaltınız şölene dönüşüyor. Ayrıca öğle ve akşam yemekleri için, üç çeşit makarna, karamelize soğanla lezzetine lezzet katılmış hamburger, antrikot, bonfile, somon ızgara, falafel, özel hazırlanan köfte… Çocuklar için de sosis-patates tabağı ve mini-burger gibi pek çok seçenek mevcut. Tabii sağlıklı mönü de es geçilmemiş. Kinoadan bol tahıllı salatalara, etlerden sağlıklı içeceklere kadar düşünülmüş.

TATLISEVERLER İÇİN...

Fashion fruit, özel soslu cheesecake, mozaik pasta, ılık kek, meyveli kup, cevizli, limonlu, tarçınlı kek… Hepsi özel tariflerle günlük olarak hazırlanıyor. Tatlıseverler için bu lezzetler vazgeçilmez olacak. 

ÜNLÜLERİN UĞRAK YERİ

Meslek hayatı boyunca dürüstlüğü ve samimiyeti sayesinde bol bol insan biriktiren İlyas Güngör, ünlüler dünyasında da çok sevilen bir isim. Nejat İşler, Mehmet Erdem, Çağatay Ulusoy, Hazal Kaya, Fikret Kuşkan, Ebru Özkan, Linet, Burak Özçivit, Ferhan-Derya Şensoy kardeşler gibi birçok ünlü Kantin’in müdavimi arasında… 

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Tesisin içinde çocuklar için oyun parkurları ve park alanı unutulmamış. “Çocuk sever tesis” olduklarının altını çizen 

İlyas Güngör, “Çoğu mekân çocuklu aileden rahatsız olur. Biz öyle değiliz. İnsanlar çocuklarıyla gelip burada rahat edebilirler” diyor.