Bu ay hangi oyunları oynuyoruz?

ENDER EREN

endereren@gmail.com

Uzun süredir beklenen Far Cry 5, bu ay bizlerle olurken, oynanışı ve teması ile herkesi etkilemeyi başaran Sea of Thieves de raflarda yerini alacak. İki oyuncu ile oynana ve hikaye anlatımı ile dikkat çeken EA Games'in yayıncılığını üstlendiği A Way Out da bizler için oynanabilir olacak. 

Far Cry 5

Far Cry serisi uzun bir aradan sonra ilk kez karşımıza bir tropik ada konsepti ile değil, bunun yerine Kuzey Amerika’da kurgusal bir kasaba ile çıkıyor. ABD’nin Montana eyaletindeki Hope (Umut) isimli bir kasaba oyuna hikaye oluyor. Seed ve müritleri kasabayı demir yumrukla yöneterek Kıyamet Günü adı altında insanlara zulmetmeye başlarlar. 

Pure Farming 2018

Modern çiftçilik simülasyonu olarak kendisini tanıtan oyunumuz Pure Farming 2018, birbirinden eğlenceli detaylarla öne çıkıyor. Oyun aynı zamanda açık dünya elementleriyle süslü. Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarındaki çiftçilik alanlarında vakit geçirmemizi sağlıyor. Oyunun en önemli detaylarından bir tanesi lisanslı araçların yer alması.

Final Fantasy XV

Final Fantasy’yi daha önce oynamadıysanız, kendinizi yabancı hissetmeyin. Bu oyun, kendinizi yabancı hissetmeyin diye elinden geleni yapıyor. Hikayeye daha rahat hakim olmak için benden size tavsiye; önce Kingsglaive Final Fantasy XV’i izleyin.

A Way Out

Gold statüsüne ulaşan oyun için artık yapmamız gereken tek şey çıkış tarihi olan 23 Mart’ı beklemek. Brothers - A Tale of Two Sons’ın yapımcılarından biri olan Josef Fares, bizleri aksiyonu bol sinemaitk bir maceraya çıkartacak.

Sea of Thieves

Henüz kapalı beta aşamasında olan oyunu oynamak için yapımcılardan kod talep edebilirsiniz ki yayıncı veya promoter değilseniz tek seçeneğiniz şu an için satın almak oluyor. Oyunun şuan ki fiyatı 260TL fakat yakın zamanda açık betaya geçecek oyun için ücretsiz deneme gibi seçenekler olacağı konuşuluyor.