Brad Pitt’in ilişki haritası

EMİNE BIYIK
emine.biyik@aksam.com.tr

Christina Applegate, onu ilişkinin ortasında başka bir adama tercih etti. Gwyneth Paltrow, “Sen daha iyilerine layıksın” klişesiyle terk edildi. Jennifer Aniston bir gece de dünyanın en ünlü aldatılmış kadınına dönüştü. İşte sevgili listesi bir hayli kabarık olan Hollywood'un en ünlü aktörü Brad Pitt’in ilişki haritası…

Angelina Jolie (2005-2016)

2005'in başlarında, ‘Brad Pitt ve Jennifer Aniston'un boşanmalarına neden olduğu’ iddialarına reddeden Angelina Jolie, bir röportajında “Evli bir adamla ilişki kurmak affedebileceğim bir şey değil. Öyle bir şey yapsaydım aynada yüzüme dahi bakamazdım” diyordu. Fakat Jennifer Aniston boşanma davası açtıktan bir ay sonra Jolie ve Pitt'in samimi görüntüleri basına sızmıştı. Gittikçe artan bir sıklıkta görüntülenen çifte medya artık ‘Brangelina’ diyordu. Maddox, Pax ve Zahara adında üç evlatlık, Shiloh, Knox ve Vivienne adında da üç biyolojik çocuklarıyla kendilerine kocaman ve kusursuz bir aile kurmuşlardı. Dönem dönem çıkan ayrılıyorlar haberlerine kulak asmayıp 10 yıllık birlikteliklerini 2014'te nikâh masasına taşımalarına rağmen ayrılacakları yönündeki haberlerin ardı arkası kesilmiyordu. Bugüne kadar da bu haberlerin hepsi asılsız çıkmıştı. Fakat 15 Eylül 2016 tarihinde Jolie, Pitt'e boşanma davası açtı. Bomba etkisi yaratan haberde, Jolie'nin ‘ailenin sağlığı’ için boşanmak istediği belirtildi. 

Jennifer Aniston (1998-2005)

Jennifer ve Brad, 1998 yılında tüm dünyaya aşklarını ilan ettiler. 2000 yılında dünya evine giren ikili, Hollywood'un en gözde çiftlerindendi. Ta ki Brad, Mr and Mrs Smith adlı filmdeki rol arkadaşı Angelina Joile’ye gönlünü kaptırana dek… 2005 yılında biten evliliğin ardından bu konuyla ilgili açıklamaya yapmayan Jennifer Aniston, ‘Brangelina’ birlikteliğinin biteceğine dair haberlerle ilgili olarak “Yaptığının karması gerçekleşti” dedi.

Geena Davis (1991)

Thelma ve Louise filminde birlikte rol alan Geena Davis ve Brad, bir rivayete göre gözlerden uzak, kaçamak bir aşk yaşamışlar…

Gwyneth Paltrow (1996-1998)

‘Seven’ adlı film setinde tanışan çift, 1996 yılında nişanlandı. Fakat şiddetli geçimsizlik ve güven sorunu nedeniyle 1998 yılında nişanı bozdular.  

Juliette Lewis (1989-1993)
Licks grubunun solisti ve aktris Juliette Lewis da Brad Pitt’in radarına takılan isimlerden… Başrollerini paylaştıkları Too Young to Die adlı film setinde tanışıp 1993’te aşklarını ilan ettiler. Fakat bu ilişkiyi mutlu bir son beklemiyordu.

Christina Applegate (1989)
Aptal, saf kız rollerinin hakkını veren seksi sarışın Christina Applegate, Brad Pitt’in gönlünü çalan güzellerden biriydi. 1989 yılında MTV Müzik Ödülleri törenine el ele katılıp objektiflere poz veren çift ilişkileri kısa sürdü. Çünkü Christina, Hollwood’un en yakışıklı aktörünü başka bir adam için terk etmişti.