Babalar Günü’nde sevgili babanıza şıklığı armağan edin

AYSUN YILDIZ GÜNGÖR

aysun.yildiz@aksam.com.tr

Babalar Günü’ne sayılı günler kaldı. Henüz biricik babanıza hediye almadıysanız ve ne alacağınıza karar veremiyorsanız sayfamıza mutlaka göz atın. Onların için birbirinden farklı hediyeleri sizler için derledik... 

Babalar için seçkin hediyeler şimdi indirimli

Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, kendi tarzı olan, ayrıcalıklı babalara yönelik birbirinden şık hediye seçenekleri sunuyor. Tümü terzi dikim hassasiyetiyle hazırlanan, nefes alan ve terletmeyen yüzde 100 pamuklu kumaşların kullanıldığı gömlek modelleri, keyifli hediye alternatifleri olarak öne çıkıyor. Dileyenler babaları için alacakları parçaları kişiselleştirebiliyor; gömlekleri babalarının ismine özel olarak anında hazırlatıp teslim alabiliyor. Üstelik şimdi seçkin Abdullah Kiğılı Exclusive Cut koleksiyonundaki parçalar yüzde 40 indirimle, 3 adet ve üzeri ürünlerde ise artı yüzde 20 indirim fırsatıyla sunuluyor. Babalar gününe özel uygulanan fırsatlara ek olarak, Zubizu ile işbirliği yapan Abdullah Kiğılı Exclusive Cut, 400 TL ve üzeri alışverişlerde ayrıca yüzde 10 indirim uyguluyor.

Gömlekler, tişörtler

Kiğılı, Babalar Günü dönemine özel olarak uyguladığı indiriminde, yeni sezon ürünlerini çok özel fiyatlarla sunuyor. Türkiye’nin erkek giyim markası, her yaşa, her bedene ve her tarza hitap eden çok geniş koleksiyonuyla, babaların en sevecekleri hediyeleri almak isteyenlerin ilk adresi oluyor. Babalık heyecanını yeni yeni yaşayan genç yeteneklerden, çoktan uzmanlaşmış olanlara kadar tüm babaları mutlu edecek seçenekler sunuyor. Canlı ve enerjik tonlardaki tişört seçenekleri, rahat ve nefes alan kumaşlarla hazırlanan gömlekler ile hem rahat hem şık bermuda şortlar, babalar için doğru tercih olabilir. Kiğılı’nın İlkbahar/Yaz koleksiyonunda 2 adet tişört 59,98 TL ve 2 adet gömlek 99,98 TL fiyatlarla satışa sunuluyor. Babalar gününe özel uygulanan fırsatlara ek olarak, Zubizu ile işbirliği yapan Kiğılı, 300 TL ve üzeri alışverişlerde ayrıca yüzde 10 indirim uyguluyor. Yaz döneminin iyiden iyiye hissedilmeye başladığı günlerde, babaların hem rahat ve ferah hissetmesini hem de her daim şık görünmesini sağlamak isteyenler için tişört ve gömlek seçenekleri doğru tercih olabilir.

Neşenizi ikiye katlayın 

Hediye konusunda kararsız kalanların imdadına yetişen MOPAK, sunduğu eğlenceli hediye alternatifleriyle Babalar Günü neşesini ikiye katlıyor!

Şıklık armağan edin 

ECCO, hem Babalar Günü hediyeniz hem Bayram alışverişiniz için kaçırılmaması gereken bir fırsat sunuyor. 18 Haziran’a kadar seçili ürünlerde geçerli olacak yüzde 30 indirim ile babanıza ECCO’dan şıklık ve konfor armağan edin.

Gününüzü renklendirin 

Tergan, yüzde 70’e varan özel indirim kampanyasıyla tüm babaların kalbini fethediyor. Markanın hediye alternatifleri, babaların en özel gününü renklendirmeye yetiyor.

Saç problemine çözüm

Babalar Günü’nde her yıl aynı hediyeyi almaktan sıkılanlara ve ne alacağına bir türlü karar veremeyenlere Revitacare HairCare saç mezoterapisi harika bir seçenek olabilir. HairCare ürünü çok özel formülü sayesinde günümüzde sıkça yaşanan birçok saç problemine çözüm oluyor. 

Birbirinden farklı seçenekler

Ayakkabı Dünyası’nın rahatlığa ve şık görünüşe vurgu yapan ilkbahar yaz koleksiyonunda, Babalar Günü için birbirinden farklı hediye seçenekleri bulunuyor. Trendy tasarımlarıyla tercih edilen Ayakkabı Dünyası, Babalar Günü’nde pek çok farklı alternatif sunuyor.

Modern çizgiler 

Stiliyle her mevsim bir adım önde olmak isteyenlerin markası Banana Republic’te modern çizgilerin özgün tasarımlarla buluştuğu birbirinden şık Babalar Günü hediye alternatifleri mağazalarda yerini aldı.

Farklı fikirler sunuyor

Ev ve yaşama dair farklı fikirler sunan ve Türkiye’nin en sevilen markalarından biri olan Paşabahçe Mağazaları, Babalar Günü’nde de kahraman babalarımızın kalbini fethedecek hediye alternatifleri ile fark yaratıyor.

Süper babalara

Baba olmak demek öngörülemez durumlarla başa çıkmak demek… Süper Babalar için, bu yıl da Babalar Günü’nde en iyi seçim Dockers® oluyor.

Fark yaratmaya ne dersiniz?

Özgür, farklı, renkli, özgün Wepublic dünyasında, yüzlerce seçenek arasından Babalar Günü hediyesi alışverişi yaparken, gözünüz bir anda ikonik bir Vespa’ya takılabilir! Mehmet Kuran’ın özel bir teknikle, Vespa’nın gövdesine bizzat uyguladığı sanat eseri, 20 Temmuz’a kadar WEPUBLIC Akmerkez’de VESPA hayranları ile buluşuyor ve satışa sunuluyor.

Tasarımlarla kutlayın 

Koton, Babalar Günü’nü gelenekselleştirdiği Babası ve Oğlu Koleksiyonu’nun yeni sezon tasarımlarıyla kutluyor. Babalar Günü hediyesi için 13 farklı seçenek sunan koleksiyon ‘Babam ve Ben’ teması altında mağazalarda yerini alıyor.

EN GÜZEL HEDİYELER D’S DAMAT’TA!

Babalar gününde babanıza verebileceğiniz en güzel hediyeler yüzde 50 indirim fırsatıyla D’S Damat mağazalarında sizleri bekliyor. Üstelik 200 TL ve üzeri alışverişlerinize parfüm hediye! En modern kumaşları usta bir terzilikle birleştirerek kendinden emin siluetlerle şehirli erkeğin doğaya ve özgürlüğe olan tutkusunu ön plana çıkartan D’S Damat 2018 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu baharın ve yazın renkli enerjisini babanızın üzerine taşıyacak. Kolay ütülenen kumaşıyla Easycare gömlekler ve yolculuklar sırasında başa gelebilecek tüm ihtimaller özenle düşünülerek hazırlanan Travel Serisi takım elbise ve gömlekler bu yaz yoğun babaların hayatını kolaylaştırmak için bire bir. Formal mevsimlik ve ketenli kumaşlar yarım astar ve yumuşak vatkalarla, takım elbiselere hafiflik ve konforu kazandırırken; ceplerinde ve yakalarda sıkça göreceğimiz aplike ve desen oyunları ile egzotik blazer ceketler babanızın vazgeçilmezi olmaya hazır. 

Teknolojiden vazgeçmeyenlere

Babalar Günü yaklaşırken hediye arayışı da hız kazanıyor. Teknolojiden vazgeçemeyen babalar için Canon hikâyeleri ölümsüzleştirecek hediye alternatifi EOS 200D’yi sunuyor.

Baharın enerjisini hissedin

Dagi, tropik ve gökkuşağı renklerinden esinlenerek hazırladığı ev giyim koleksiyonunu Babalar Günü hediyesi arayanların beğenisine sunuyor. Dagi, 17 Haziran tarihine kadar Babalar Günü’ne özel net yüzde 40 indirim gerçekleştiriyor. Hareketli desenlerin ağırlık kazandığı koleksiyon, baharın enerjisini hissettirirken babalarımızın rahatını gözetiyor.

Doğal tonları yansıtıyor

Babasına yaz mevsiminin doğal tonlarını yansıtan hediyeler vermek isteyenler, Marakeş’in özgün desenlerinden ilhamla tasarlanan Cacharel’e özel ürünlerle, babalarına yaza uygun stil sahibi bir görünüm hediye etme şansını yakalıyorlar.

Dev perdede seyir keyfi

Büyük perdede film ya da maç izlemenin keyfi de bir o kadar büyük… Bina otomasyonu ve akıllı ev sistemlerinin dünyaca ünlü markası Somfy motorlu projeksiyon sistemini Babalar Günü için hediye alternatifi olarak sunuyor.

Hayatlarına renk katın

Babalarınıza Babalar Günü’nde hediyelerinizle hayatlarına renk katmaya ne dersiniz? Türkiye’yi dünya trendleri ile tanıştırmada deneyimli Pop Corner’da şık ve modern tasarımlarıyla dikkat çeken Izipizi ve Chimi gözlükler, Babalar Günü’nde en iyi hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Çocukların kahramanı

Sevdiklerinizle paylaşmaktan keyif aldığınız anlara eşlik eden Karaca, Babalar Günü’nde çocukların kahramanı babaları unutmuyor. Bu özel günde babasını mutlu etmek isteyenlerin yolu bir kez daha Karaca’dan geçiyor. 

Babasının tıpkı koleksiyonu

DeFacto, Kendi tarzını çocuklarında da görmek isteyen babalara ve babaları gibi olmak isteyen çocuklara özel bir koleksiyon hazırladı. Rol modelleri babalarının şıklığına sahip olmak isteyen beyefendiler ve ilk aşkları babalarıyla uyumlu giyinmek isteyen minik hanımefendiler, ‘DeFacto Babasının Tıpkısı Koleksiyonu’ ile yaza en şık kıyafetleriyle girecek.