Antika ve nostalji tutkunları festivalde buluşuyor

Antikaya olan ilgiyi arttırmayı ve özellikle gençlerin dikkatini çekmeyi hedefleyen Tüm Antikacılar ve Sahaflar Derneği, festival düzenliyor.

14 Şubat Salı gününe kadar devam edecek olan festival, Beşiktaş Deniz Müzesi’nde düzenlenecek “2. Beşiktaş Antika ve Nostalji Festivali” tarihi objelerle meraklıların buluşmasına ev sahipliği yapacak.


Girişin ücretsiz olacağı festival kapsamında kurulacak stantlarda özellikle makul fiyatlarla sahip olunabilecek antika ve nostaljik eserler satışa sunulacak. Uygun fiyatlarla edinilecek antikaların aynı zamanda çok anlamlı bir hediyeye dönüşebileceğini belirten Tüm Antikacılar ve Sahaflar Derneği yetkilileri, “Kurulacak stantlarda bir döneme damgasını vuran plaklar, eski gazeteler, Avrupa ve Osmanlı antikaları, fotoğraf makineleri, fincan takımları, tespihler ve nadide takılar gibi zevkli ürünler de yer alacak. Festivalimiz, Sevgililer Günü için farklı, tarihi olan ve yaşanmışlıkları içinde barındıran bir hediye vermek isteyenler için de alternatif olacak” dedi.

NOT: Beşiktaş Deniz Müzesi’ndeki şenlik 10.00-20.00 saatleri arasında ziyaret edebilecek.