Akbank Sanat’tan eğlenceli atölyeler

Eğlenceli ve yaratıcı atölye çalışmalarıyla çocukları sanatın büyülü dünyasıyla buluşturan Akbank Sanat, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklariçin zengin bir program hazırladı.

“Sihirli Sanat Kolyemi Kendim Yaptım” atölyesiyle 6-14 yaş grubu çocuklar dünyaca ünlü tablolara ait detayları kendi yorumlarıyla resmedebilir, “Ailece Mozaik Atölyesi”nde, “Millefiori” tekniğiyle çocuğunuzla eğitici ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. 

Nostaljik oyunlar Tuzla’da yaşatılıyor

“Misket, seksek, mendil kapmaca” desek; acaba günümüzde kaç çocuk bu oyunları hatırlar? İşte, her biri kültürümüzden izler taşıyan ve gideren unutulan bu oyunlar, Tuzla Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Sokak Oyunları Olimpiyatları’nda yeniden yaşatılıyor. Çocuklar bilgisayar oyunları için değil, ip atlama, seksek, mendil kapmaca gibi unutulmaya yüz tutan sokak oyunları için ter döküyor.

Hayallerini süsleyen süper kahramanlar

TAÇ, çocukların en sevdiği çizgi kahramanlardan “Barbie” ve “Mickey” baskılı nevresim takımlarıyla 23 Nisan’da bayram coşkusunu yaşatacak. TAÇ’ın yüzde 100 pamuk “Barbie Dream” ve “Disney Mickey” nevresim takımlarının yanı sıra tüm lisanslı ürünlerine TAÇ Fabrika Satış Mağazası, TAÇ Konsept ve Linens mağazaları ile www.tac.com.tr  sitesindeki “Online satış” bölümünden ulaşabilirsiniz.

İstanbullines tüm çocukları kaptan yapıyor

Yüksek teknolojili yeni model feribotlarıyla Eskihisar-Yalova hattında taşımacılık hizmeti veren İstanbullines, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında tüm çocukları “Kaptan” yapıyor. Bğluşma kapsamında “Geleceğin Kaptanları” aileleriyle birlikte kaptanlarla sohbet edip ettikleri soruların cevaplarını bulacaklar. Etkinlik kapsamında dümene geçen minik kaptanlar hatıra fotoğrafı da çektirebilecekler.