7 Nisan’da hanenize Yeniay doğuyor

SEMA KILIÇ
sema_mavii@hotmail.com

7 Nisan’da yeni başlangıçlara hazır olun. Çünkü o gün tam 14.24’te Koç burcunun 18. derecesinde Yeniay sürprizleriyle birlikte gelecek. Kiminiz yeni bir işe başlayabilir kiminiz âşık olup evlenebilirsiniz.

Yeni ve büyük bir girişime adım atmak, evlenmek, âşık olmak, yeni bir yere taşınmak, seyahat etmek ve önemli kişilerle görüşmek için uygun zamanlar sizi bekliyor.  Bu Yeniay’da birini bir konuda ikna edebilir, pozitif bir işbirliğine girebilirsiniz. Sosyal, sanatsal veya sportif bir aktiviteye başlamak isteyenler içinse başarı vaat eden enerjiler var.     Durmayın, Yeniay'ın taze, canlı, yeni, umut veren, pozitif enerjisinden faydalanın. Ayrıca geçmişi geride bırakıp yeni bir sayfa açmak için de çok güzel bir zaman. 

Koç'taki yeniay kime yarayacak?

Burcu ve yükselen burcu veya ay burcu Koç, Aslan, Yay ve Terazi olanlar bu güzel Yeniay enerjisinin faydasını ilk görecekler. Burcu veya yükselen burcu Balık ve Başak olanlar için parasal anlamda güzel bir Yeniay olacak. Ayrıca burcu, yükselen burcu veya ay burcu İkizler ve Kova olanlar da Yeniay'ın pozitif enerjisinin nimetini yaşayacaklar. Hatta yılın en güzel ayı olabilir. Burcu ve yükselen burcu Yengeç olanlar için ya çok gerilimli bir zaman ya da büyük bir başarıya imza atacaklar. Güzel bir ilişkiye de başlayabilir. Tabii yeniayın enerjisi size güç ve destek verirken, sizler de çaba göstermeyi unutmayın. Çaba, hazırlık ve hedefle harekete geçerseniz, belki de hayatınızda kalıcı olarak çok güzel bir sıçrama yaşar, yaşantınıza maddi-manevi kalıcı güzel bir yön verirsiniz. 

KOÇLAR ENERJİNİZİ TAZELEYİN

Koçlar şahane bir enerji var burcunuzda, bir konuda yeni ve pozitif bir başlangıç, büyük bir atılım yapmak istiyorsanız, tam zamanı! Durmayın, harekete geçin, enerjinizi tazeleyin ve hayatınıza canlılık katın. 

BOĞALAR’DAN SÜPER FİKİRLER

Boğalar çok güzel işlere, projelere hazırlık yapmak için şahane bir enerji var. Kafanız durmayacak, süper fikirler üreteceksiniz. Bunlar yakın zamanda size büyük başarı vaadeden şeyler. Ayrıca yurt dışı bağlantılı işler, hayatınıza olumlu bir yön verecek seyahatler için çok iyi zaman. 

İKİZLER NE DİLERSENİZ OLACAK

İkizler dileyin Koç Yeniayı'ndan ne dilerseniz! Aşk mı, iş mi, çok istediğiniz bir şeyi alabilmek mi? Büyük bir dileğinizin gerçekleşmesi için gökyüzündeki yıldızlar el ele vermiş. Bir hedef koyun, olsun. Ayrıca çocuk sahibi olmak isteyenler için de güzel ve sürprizli bir zaman. 

YENGEÇLER’E ÖDÜL GELEBİLİR

Yengeçler Koç Yeniay'ı haritanızın tepesinde gerçekleşiyor, yeni bir işe girmek, yetki almak, dikkatleri çekmek, tanınmak, bir yerden ödül almak veya çok güzel ilişkiye başlamak için şahane bir enerji sizin için. Gerilimli yanı da bol diğer yandan. Onun için, şöyle söyleyeyim, değişime açık olanlar için şahane bir zaman, olmayanlar içinse gerilimli bir zaman. 

ASLANLAR’A YENİ İŞ KAPISI

Aslanlar Yeniay sizin için süper bir olaya işaret ediyor, hayatınıza inanılmaz güzel bir anlam, yenilik katacak bir gelişme var. Büyük bir girişime adım atmak, adınızı duyurmak, bir ödül almak, bir iş kurmak, yeni bir işe başlamak için durmayın. Aşk için de şahane zaman. 

BAŞAKLAR’A MÜJDE VAR

Başaklar para, yatırım, kredi, miras, işbirliğinden gelen para, başkalarından gelecek para, alacak, verecek, sigorta gibi işleri için süper güzel enerjiler var. Güzel bir haber, bir müjde sizi harekete geçirecek. Ayrıca bir konuda yüzleşme sizde 

bir uyanış ve akabinde yepyeni kapılar açacak. Çocuk sahibi olmak isteyenler için güzel zaman. 

TERAZİLER AŞKA YELKEN AÇIYOR

Teraziler zıt burcunuz Koç’ta Yeniay size başkalarının üzerinden gelen güzel bir sevince işaret ediyor. Belki bir işbirliğine belki bir aşka yelken açabilirsiniz. Kiminiz için de resmi bir konuda güzel haber var. Bu size ayrıca yeni ve pozitif bir sayfa açacak. Bir teklif yüzünüzü güldürecek. 

AKREPLER’E MÜJDE

Akrepler Koç Yeniay'ı sizin iş, çalışma ve sağlık evinizde gerçekleşiyor. Siz veya ailede biri sağlık sorunu yaşıyorsa, hızlı ve güzel bir tedavi için, iyileşmek için, sağlık konusunda iyi bir haber almak için çok güzel zaman. Ayrıca işte çaba, emek,çalışmanızın karşılığını bol bol     alacaksınız. Yeni bir işe başlamak için de çok iyi bir zaman. 

YAYLAR HAREKETE GEÇİN

Yaylar Koç Yeniay'ı aşk, çocuk, girişim, ün, tanınma, yaratıcı işler ve şans evinizde doğuyor. Dileyin Koç Yeniayından ne dilerseniz? Kiminizi aşkta, kiminizi işte, girişimde, kiminizi çocuk konusunda, kiminizi yaratıcı bir işle öne çıkararak başarı ve tanınma getirme konusunda sevindirmeye niyetli. Durmayın, harekete geçin! Çocuk sahibi olmak isteyen için de çok güzel zaman. 

OĞLAKLAR İÇİN KEŞİF ZAMANI

Oğlaklar hanenize Yeniay doğuyor! Bu kiminiz için ev, kiminiz için işle ilgili yeni bir dönem demek. Eski bir sayfa kapanıyor, yeni bir sayfa açılıyor hayatınızda. Yeni bir iş veya projeye başlamak için güzel bir zaman. Evle ilgili yatırım vs gibi yeni bir     şeye adım atmak için iyi zaman. Bir konuda çok önemli bir uyanış veya keşif yapabilirsiniz ayrıca. 

KOVALAR’A YOL GÖRÜNÜYOR

Kovalar Yeniay enerjisi düşünce, plan, yollar, kardeşler, eğitim, medya vs evinizde doğuyor. İşbirliği, yeni bir düşünceyi eyleme geçirmek, tanıtım, reklam, yeni müşteri ağı     oluşturmak, çevrenizde yeni insanlarla tanışmak için sürprizli güzel     bir zaman. Ailede güzel bir haber var. Ayrıca bir grupla güzel bir işbirliği zamanı. Hamile kalmak, çocuk         sahibi olmak isteyenler aniden bununla ilgili plan yapabilir. 

BALIKLAR’A PARA GELİYOR

Balıklar Yeniay para evinizde doğuyor. Parasal ödüller, parasal bereket için çok güzel bir zaman. Çabalarınızın maddi karşılığını almak, değerinizin bilinmesi, işte somut sonuçları almak zamanı. Yeni bir işe girmek isteyenler için de fena değil diyebilirim, özellikle parasal getirisi iyi olan bir iş fırsatı geçebilir elinize.