Âşık olunası kadınlar…

EMİNE BIYIK
emine.biyik@aksam.com.tr

Kimi kızıl saçlarından sorumlu kimi deniz gözlerinden… Kimi gülüşünden sorumlu kimi de masum bakışlarından… İşte göz kamaştıran güzellikleriyle erkeklerin radarına takılan, hemcinslerini kıskançlıktan çıldırtan âşık olunası kadınlar… 

FARAH ZEYNEP ABDULLAH

Iraklı bir baba ve Boşnak bir annenin karışımından doğan dayanılmaz güzelliğiyle, “Ben belgesel izliyorum” diyen erkekleri ekrana gark ettiren bir kadın o… Sapsarı saçları, içten gülüşüyle adeta etrafına ışık saçıyor. 

SAADET IŞIL AKSOY

Hayranlarının “Rüzgâr saçlı kız” diye hitap ettiği Saadet Işıl Aksoy, etkileyici bir güzelliğe sahip. Sert yüz hatları ve deniz gözleriyle listeyi zorluyor.   

BURÇİN TERZİOĞLU

“Ben ‘doğalın’ ta kendisiyim” diye bağıran bir güzelliğe sahip Burçin Terzioğlu. Karizmatik ses tonu, mimikleri ve insanın içini ısıtan gülüşüyle hem kadınların hem erkeklerin hem de çocukların gönlünde taht kurdu. 

ELÇİN SANGU

Alametifarikası kızıl saçları ve bembeyaz teniyle kırılacak bir porselen kadar narin görüntüsüyle Elçin Sangu, güzelliğiyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

SERENEY SARIKAYA
Ekranların en beğenilen yüzlerinden Serenay Sarıkaya, masum bakışları ve dupduru güzelliğiyle, erkeklerin göz hapsine hemcinslerinin de kıskanç bakışlarına maruz kalıyor.