Yerli otomobil Togg'da teslimatlar sürüyor... Bakan Ersoy da listeye katıldı

Türkiye'nin yerli ve milli imkanlarla geliştirip ürettiği elektrikli otomobili Togg'da teslimatlar hız kesmeden devam ediyor. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ve Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin ardından Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'da Togg'u teslim alan bakanlar listesine katıldı.

AA-IHA

Türkiye'nin milli imkanlarıyla üretilen Togg, bugün itibariyle bakanlıklara teslim edildi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'da Togg'u teslim alan bakanlar listesine katıldı.

Türkiye'nin otomobili Togg'un T10X akıllı cihazlarının sahiplerine teslim edilmek üzere sevkiyatına başlandı. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sultanbeyli'deki programlarına Togg T10X ile katılarak, Togg'u makam aracı olarak kullanan ilk bakan olmuştu. Türkiye'nin küresel mobilite markası Togg'un T10X akıllı cihazlarının sahiplerine teslim edilmek üzere sevkiyatı başlanmasıyla beraber Bakan Ersoy'da Togg'u teslim alan bakanlar listesine katıldı.

BAKAN VARANK SULTANBEYLİ'YE TOGG İLE GELDİ

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Sultanbeyli Dijital Dönüşüm ve Yetkinlik Geliştirme Merkezi açılışına Togg otomobili ile geldi. Bakan Varank, AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe ve Başkan Hüseyin Keskin, 0015 plakalı Togg otomobili önünde beraber fotoğraf çektirdi.

BAKAN NEBATİ TOGG İLE İLK SÜRÜŞÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, yerli ve milli Togg'u teslim alarak, trafikteki ilk sürüşünü gerçekleştirdi.

Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Hepimizin ortak gururu, yerli ve milli Togg otomobilimizi bugün teslim alarak büyük bir heyecan ve keyifle trafikteki ilk sürüşümü gerçekleştirdim. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın liderliğinde, Türkiye Yüzyılı'nı milletimizle yan yana inşa ederken her alanda insanımızın tüm hayallerini birer birer gerçekleştirmeye aralıksız devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati'nin paylaşımında sürüş esnasında çekilen fotoğraflar yer alırken, aracın makam araçlarında kullanılan kırmızı plakalı olması dikkati çekti.