TOGG'un C segmenti Sedan'ı da geliyor

Sedan modeli için çalışmalar başladı. TOGG CEO'su Gürcan Karkaş, “Beş tane model belirledik ve şimdiden C segmentindeki Sedan'ımızın çalışmalarına başladık” dedi.

Uluslararası Otomotiv Mühendisliği Konferansı'nda (IAEC) konuşan TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, "Yeni bir oyuncu olarak biz beş tane model belirledik kendimize ve bunların üzerinde de adım adım uygulamalarımız olacak. Hatta şimdiden C segmentindeki sedanımızın çalışmalarının da başladığından bahsedebilirim" dedi.

ANALİZLERİ TAMAMLADIK

2023 ilk çeyreğinde de C segmentteki SUV aracı piyasaya lanse edeceklerini söyleyen Gürcan Karakaş, mühendislik konusunda gelinen son aşamaya ilişkin ise, "Biz üç boyutlu modellemelerimizi, simülasyonlarımızı tamamladık, analizlerimizi tamamladık ve yavaş yavaş da fonksiyon testlerine başladık" dedi. TOGG'un üretim tesisinde gelinen son aşamaya ilişkin de bilgi paylaşan Karakaş, gövde, montaj tesislerinin ve boyahanenin artık üstünün kapandığını ve boyahanenin içerisindeki tesisin de kurulmaya başladığını sözlerine ekledi.